Connect with us

slideshow

Κουντούρης: Παραδίδω σφραγίδα…

Published

on

Απογοητευμένος ο πρόεδρος του Περαμαϊκού Θεόδωρος Κουντούρης από την αδιαφορία των τοπικών αρχών και των φίλων της ομάδας εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για αποχώρησή του, σε περίπτωση που η στάση της δημοτικής αρχής και των φίλων του Περαμαϊκου δεν είναι η ενδεδειγμένη απέναντι στην ιστορία και τις επιτυχίες του συλλόγου.

“Μετά την χθεσινή άκρως απογοητευτική προσέλευση των μελών στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και με όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, επιθυμώ να εκφράσω την πλήρη απογοήτευση μου σχετικά με τα τεκταινόμενα στον Α.Π.Ο. Περαμαϊκός. Δυστυχώς και παρότι η ομάδα μας κατάφερε μέσα σε δυο χρόνια να ανέβει δυο κατηγορίες και να βρίσκεται μετά από 27 ολόκληρα χρόνια και πάλι στο απόγειο της ιστορίας της, κερδίζοντας απολύτως άξια την παρουσία της στην Γ΄Εθνική, το μόνο που εισπράττω από παντού είναι ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Αδυνατώ να κατανοήσω πως είναι δυνατόν ενώ ο Περαμαϊκός έχει καταφέρει τόσα κι έχει χαρίσει τόσες όμορφες στιγμές καθώς και περίσσευμα περηφάνιας με τα αγωνιστικά του κατορθώματα, να μην έχει πλέον το γήπεδο του και να αναγκάζομαι να περιφέρομαι παρακαλώντας τις γειτονικές Δημοτικές Αρχές να μας παραχωρήσουν γήπεδα για αγώνες και προπονήσεις, ο Δήμος να εξακολουθεί να αδιαφορεί παντελώς λες και ο Περαμαϊκός αποτελεί «μαγαζάκι της σειράς», οι ντόπιοι φορείς κι επιχειρηματίες να μην βοηθούν την ομάδα-σύμβολο του Περάματος ούτε στο ελάχιστο, τα μέλη να κραυγάζουν με την απουσία τους σε μια τόσο σημαντική στιγμή για το σύλλογο και οι φίλαθλοι (με απειροελάχιστες εξαιρέσεις) να μην μας στηρίζουν ούτε με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά ούτε και με την παρουσία τους στο γήπεδο… Δεν νοείται ένας σύλλογος με την ιστορία του Περαμαϊκού να κρέμεται ουσιαστικά σε έναν και μόνον άνθρωπο και στους λίγους συνεργάτες του. Επειδή λοιπόν κουράστηκα από όλα αυτά και επειδή θεωρώ ότι ήρθε η ώρα και εγώ να δώσω την πρέπουσα σημασία στην οικογένεια μου και στην δουλειά μου, κατηγορηματικά δηλώνω ότι με αυτές τις συνθήκες αδράνειας αδιαφορίας κι εγκατάλειψης, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα διοικητικά του Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ. Ως εδώ και μη παρέκει!! Καλώ τον Δήμο Περάματος ως προεξάχουσα αρχή του τόπου να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταθεί δίπλα στην ομάδα, τόσο υλικά όσο και ηθικά βρίσκοντας επιτέλους μια λύση (κι οχι ημίμετρα και λόγια) στο γηπεδικό. Καλώ τους τοπικούς φορείς και τους επιχειρηματίες που τόσα χρόνια δραστηριοποιούνται και κερδίζουν χρήμα από το Πέραμα, να στηρίξουν και αυτοί τον Περαμαϊκό. Θεωρώ αδιανόητη αυτή τη στάση τους, ενώ ταυτόχρονα αρκετοί από αυτούς ρίχνουν «ζεστό» χρήμα και βοηθού αθλητικούς συλλόγους άλλων περιοχών.

Όσο για τα μέλη και τους φιλάθλους, ολόκληρη την χρονιά έλαμψαν δια της απουσίας τους. Με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια, έμειναν μακρία από την ομάδα, μην καταδέχοντας να πληρώσουν 10 ευρώ το μήνα για τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων του Περαμαϊκού. Έδωσα τόπο στην οργή, πιστεύοντας ότι από την στιγμή που η ομάδα έφτασε στην Γ΄Εθνική, θα δώσουν το παρών, όμως η απουσία τους ήταν τόσο ηχηρή που με θορύβησε. Τι περιμένουν άραγε; Σε εποχές που οι συνθήκες είναι εντελώς αντίξοες, βρέθηκε μια διοίκηση να φτάσει τον Περαμαϊκό ψηλά κι όλοι είναι αποστασιοποιημένοι και αδιάφοροι… Κι όλα αυτά ενώ διαβάζουμε και ακούμε καθημερινά ότι σε πολλές άλλες περιοχές Δήμοι, φορείς και φίλαθλοι να είναι δίπλα στις διοικήσεις των ομάδων τους και να αποτελούν ουσιαστικούς συμπαραστάτες στο έργο των παραγόντων.

Μετά από όλα αυτά και όντας όπως προανέφερα πλήρως απογοητευμένος, δηλώνω ότι θα περιμένω μέχρι την προσεχή Τετάρτη 3 Ιουλίου οπότε και ορίστηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου (19.00 στα γραφεία μας Λεωφόρος Δημοκρατίας 164 στον Αρμό) για να δω έμπρακτες και τεκμηριωμένες προτάσεις από ΟΛΟΥΣ όσους προανέφερα, για την μελλοντική πορεία της ομάδας. ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ, διότι από αυτά ΧΟΡΤΑΣΑ αυτά τα δυο χρόνια. Απλώς, με οδηγούσε το όραμα μου για αυτή την ομάδα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πόλης και είναι τιμή μου να την υπηρετώ. Όμως δεν μπορώ να κάνω μονίμως το κορόιδο (δυστυχώς έτσι αισθάνομαι πλέον), να σπαταλώ χρήμα και χρόνο και να εισπράττω αχαριστία και αδιαφορία.

Όποιος λοιπόν επιθυμεί σοβαρά και με αποδείξεις να σταθεί δίπλα μας για να πάμε ακόμα ψηλότερα τον Περαμαϊκό ας έρθει. Ήρθε η ώρα, όσοι δηλώνουν «περαμαϊκοί» να το αποδείξουν έμπρακτα. Σε διαφορετική περίπτωση την Πέμπτη 4 Ιουλίου παραδίδω τα κλειδιά και την σφραγίδα του σωματείου στον κ. Δήμαρχο να τα βλέπει και να καμαρώνει….

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply