Connect with us

slideshow

Κράτησε Μελλά η Ολυμπιάδα- παίρνει άλλους τρεις

Οκτώ μεταγραφές έχουν γίνει

Published

on

Συνεχίζονται οι επιτυχίες της Ολυμπιάδας, η οποία μετά τις 8 μεταγραφές στις οποίες έχει προχωρήσει, κράτησε ακόμη ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ.

Συγκεκριμένα στην Ολυμπιάδα θα αγωνίζεται και του χρόνου ο ικανός κεντρικός αμυντικός Θοδ. Μελλάς μετά την επαφή που είχε με τον νέο πρόεδρο του συλλόγου κ. Άρη Ράπτη.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, μετά και την ανανέωση με τον Βαγγέλη Γκιάτη, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Ράπτης είναι κοντά στο να κρατήσει ακόμη ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ.

Παράλληλα αναμένονται τουλάχιστον τρείς ακόμη μεταγραφές, ώστε να κλείσει \το ρόστερ τη ομάδας που θα προπονεί ο Νίκος Μαρωνίτης, και η οποία μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τους Φιλόκι( από Δόξα Πειραιά), Μέτο, Κιουράνη ( από Δία), Σγουρό, Κεντικελένη από Νέους Ευγενείας), Χανδρινό ( από Αχιλλέα Κορυδαλλού), Σινάνι ( από Σαρωνικό), Κατσούλη( από Ακρίτα Χανίων).

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν οι ταλαντούχοι Μηνακούλης, Πετράκης, Ξένος, Πατρικάκος, Χαρτοματζίδης, Σταυριανός, Ντόρας, Μιχαλάς, Τζελέπης., πρόκειται για μια φουρνιά νεαρών παιχτών που μπορούν αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply