Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Κρέμασε τα γάντια του ο Βασίλης Θεοδωράκης

Published

on

Την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του γάντια πήρε ο Βασίλης Θεοδωράκης.

Ο έμπειρος γκολκίπερ μετά από ένα 20χρονο ταξίδι στα γήπεδα και σε ομάδες όπως οι Δολιχιακός,Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου, Αστέρας Ζωγράφου, ΑΟ Γλυφάδας, ΠΑΟ Ρουφ, ΑΟ Περιστερίου, Γκυζιακό, με τελευταίο σταθμό τον  Πανιώνιο Καισαριανής αποχαιρέτισε τα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του…

“Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι δε λένε; Κλισέ αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Πριν 20 χρόνια και κάτι έκανα το ντεμπούτο μου σε επίσημο παιχνίδι. Σήμερα ήταν το τελευταίο μου. Ήρθε λίγο νωρίτερα από ότι το υπολόγιζα αλλά τα πράγματα δε πάνε πάντα όπως τα υπολογίζουμε. Έδωσα πολλά στο ποδόσφαιρο και πήρα ακόμη περισσότερα. Σταματάω γεμάτος. Κ αυτό είναι το ιδανικό. Κρατάω όλες τις στιγμές. Καλές και κακές γιατί όλες έχουν κάτι να σου διδάξουν. Ευχαριστώ όσους συνεργάστηκα μαζί τους. Έκανα πολλούς φίλους και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για μένα. Εις το επανιδείν λοιπόν.

Υ. Γ. Νιώθω τυχερός που η τελευταία μου χρονιά ήταν στον Πανιώνιο Καισαριανής . Ευχαριστώ αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους που μου έκαναν την τιμή να παίξω στην ομάδα τους. Τέτοιοι άνθρωποι είναι τιμή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.”