Connect with us

7ος Όμιλος

“Κρέμασε” τα παπούτσια του ο Στρατάκης

Published

on

20 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν τα λες και λίγα ωστόσο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε αυτή η μεγάλη προσωπικότητα να αποχαιρετήσει τα γήπεδα.

Ο λόγος για τον Άκη Στρατάκη ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook, αποφάσισε να πει αντίο στο ποδόσφαιρο, κάνοντας σε μερικές σειρές, όσο αυτό ήταν δυνατόν, μια αποτίμηση των όσων είχε περάσει.

Αναλυτικά, τα όσα τονισε

Επειδή όσο κ να προσπαθείς στα 30φευγα,η καλύτερα, στα 40 πάρα κάτι τα μικροπονακια στο κορμί θα υπάρχουν.. Επειδή οι υποχρεώσεις στη δουλειά μου είναι ανυπερβλητες.επειδη έλειψα αρκετά τα σαββατοκύριακα από τα κορίτσια μου κ γουστάρω να αναπληρωσω.επειδη το ποδόσφαιρο όπως το έχω εγώ τουλάχιστον στο μυαλό μου κ το εκφράζω ίσως είναι αναχρονιστικο.επειδω ως σήμερα δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω ένα τατουάζ ρε αδερφέ στο κορμί μου η έστω μια φράντζα κ ένα μουσάκι. Και κυρίως επειδή έπαψε πλέον να μου προκαλεί χαμόγελο κ ευχαρίστηση όλο αυτό για διάφορους λόγους. Είπα να πω κ γω το αντίο μου μεσουντος του καλοκαιριού, αν κ δε μ αρέσουν τέτοιου είδους αναφορικά σχόλια για τα προσωπικά μου. Θεώρησα σωστό να ενημερώσω τους φίλους που δημιούργησα τόσα χρόνια.. 30 στο σύνολο αν δεν κάνω λάθος.. Ευχαριστώ πολύ πολύ κόσμο στη ζωή μου, στην καθημερινότητα μου, τις συνηθειες μου, φίλους, συμπαιχτες, προπονητές. Κάποιους άλλους τους συγχωρώ, κάποιους τους αγνοώ κ κάποιους τους θαυμάζω. Από δω κ πέρα μόνο με τη φυσιοθεραπευτικη μου ιδιότητα για όποιον με χρειαστεί.Εθνικος forever. Δύσκολοι οι αποχαιρετισμοι..ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ.