Connect with us

8ος Όμιλος

Κρίνονται τίτλος και παραμονή αύριο στον 8ο όμιλο

Published

on

Ολοκληρώνεται αύριο ο 8ος όμιλος της Γ΄Εθνικής, όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή, αλλά και η υπόθεση της παραμονής.

Ας δούμε όλα τα σενάρια και στις δύο μάχες…

Στην κορυφή ισοβαθμούν Θύελλα Ραφήνας και Αιολικός με 22 βαθμούς. Αυτή τη στιγμή η Θύελλα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, αφού η διαφορά τερμάτων της είναι στο +14 (19-5) ενώ ο Αιολικός είναι στο +9 (15-6). Ενα ακόμη στοιχείο υπέρ της Θύελλας είναι το γεγονός πως υποδέχεται τον ουραγό και υποβιβασμένο Πυθαγόρα, ενώ ο Αιολικός παίζει εκτός έδρας με τον Ακράτητο, που θα τα παίξει όλα για όλα για την παραμονή. Για να μπορέσει ο Αιολικός να πάρει αυτός την πρώτη θέση, θα πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Θύελλα, ή αν νικήσουν και οι δύο, θα πρέπει ο Αιολικός να νικήσει με διαφορά τουλάχιστον πέντε γκολ παραπάνω από τη νίκη της Θύελλας.

Στη μάχη της παραμονής έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία Πυθαγόρας Σάμου (2 βαθμοί), Μικρασιατική Χίου (5 βαθμοί) και ο Αετός Λουτρών (8 βαθμοί). Η άλλη θέση θα κριθεί μεταξύ του Ακράτητου (12 βαθμοί) και του Κερατσινίου (14 βαθμοί). Ο Ακράτητος υποδέχεται τον Αιολικό και θέλει μόνο νίκη, και παράλληλα να μην νικήσει το Κερατσίνι που αγωνίζεται εκτός έδρας με τον αδιάφορο βαθμολογικά ΑΟ Πυλίου. Σε κάθε άλλη περίπτωση υποβιβάζεται. Θεωρητικά κινδυνεύει και ο Καραβάς (15 βαθμοί) που παίζει εκτός έδρας με τον Πανελευσινιακό, αλλά για να μπει σε περιπέτειες θα πρέπει να νικήσει ο Ακράτητος, να μην χάσει το Κερατσίνι, και παράλληλα ο ίδιος να ηττηθεί με μεγάλο σκορ, έτσι ώστε να ανατραπεί η διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή ο Καραβάς είναι στο +4 (14-10), το Κερατσίνι στο -1 ( 11-12) και ο Ακράτητος στο -2 (12-14).

Αναλυτικά η βαθμολογία και το αυριανό πρόγραμμα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θύελλα Ραφήνας           22

Αιολικός                          22

Αίας Σαλαμίνας             17

Αστέρας Βάρης             16

Πανελευσινιακός          16

ΑΟ Πυλίου                      16

Καραβάς                         15

Κερατσίνι                       14

Ακράτητος                     12

Αετός Λουτρών               8

Μικρασιατική                 5

Πυθαγόρας Σάμου        2

Το αυριανό πρόγραμμα είναι το εξής, με όλα τα ματς να αρχίζουν στις 17:00.

Μικρασιατική- Αίας Σαλαμίνας

ΑΟ Πυλίου- Κερατσίνι

Αετός Λουτρών- Αστέρας Βάρης

Ακράτητος- Αιολικός

Πανελευσινιακός- Καραβάς

Θύελλα Ραφήνας- Πυθαγόρας