Connect with us

4ος Όμιλος

Κρασανάκης: Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον αντίπαλο

Published

on

Με ένα πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΟΑ για τον αγώνα του Σαββάτου στη Ρόδο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μάνο Φραγκιαδάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην ποδοκνημική και θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή εάν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Βασίλη Κρασανάκη.

Ο νεαρός προπονητής με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς τονίζοντας ότι ο ΠΟΑ δεν θα πάει για τουρισμό στη Ρόδο. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Ξέρουμε ότι η Ρόδος είναι μια αξιόλογη ομάδα ειδικά στο επιθετικό τρίτο και είναι γενικά πολύ γρήγορη και επικίνδυνη. Έχει βάλει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους που έχει παίξει ανεξαρτήτου αποτελέσματος, δημιουργεί ευκαιρίες και σίγουρα εάν την υποτιμήσουμε θα μας κάνει τη ζημιά. Από εκεί και πέρα για εμάς είναι ένα ματς δύσκολο όπως όλα τα υπόλοιπα. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο εκτός έδρας και για να διεκδικήσουμε οτιδήποτε θετικό από αυτό το ματς θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί προσηλωμένοι και να δώσουμε βάρος στο αγωνιστικό μας πλανο που έχουμε μέχρι τώρα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον αντίπαλο. Σίγουρα είναι δύσκολη αναμέτρηση αλλά δεν θα παμε στην Ρόδο για τουρισμό αλλά για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτό το ματς.