Connect with us

4ος Όμιλος

Κρασανάκης: Μας βγήκε το αγωνιστικό μας πλάνο

Published

on

Ονειρεμένο ήταν το ξεκίνημα που πραγματοποίησε ο ΠΟΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού επικράτησε με 1-0 του Πανθηραϊκού. Ο τεχνικός των ‘πρασίνων’, Βασίλης Κρασανάκης, έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση και την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του ωστόσο στις δηλώσεις που παραχώρησε διατήρησε χαμηλούς τόνους. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Εμείς παίζαμε με μια ομάδα που είναι δυνατή. Σίγουρα μπορεί να βγάλει πολλά περισσότερα μέσα στο γήπεδο και είναι κάτι που το είχαμε δει και στα φιλικά που είχε δώσει. Αυτό μας είχε βάλει σε προβληματισμό όλη την εβδομάδα που δουλέψαμε πάνω στο παιχνίδι για να βρίσκαμε λύσεις στα προβλήματα που θα προέκυπταν.

Αυτό που δουλέψαμε βγήκε στο γήπεδο. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και αυτό βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Κλείσαμε τα του του Πανθηραϊκού με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βγάλει το παιχνίδι που ήθελε στον γήπεδο. Στην επανάληψη βελτιώσαμε κάποια λάθη του α’ μέρους με αποτέλεσμα να πατάμε καλύτερα από τον αντίπαλο και να πετύχουμε το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Από εκεί και πέρα, μετά διαχειριστήκαμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Θεώρώ ότι το αποτέλεσμα βάση της εικόνας του αγώνα είναι δίκαιο και εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη. Καλή επιτυχία στον Πανθηραϊκό και να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του. 

Χαλάρωμα και φιλικό

Τέλος για σήμερα έχει προγραμματιστεί φιλικό στις 18.15 στο Ατσαλενιο στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν και αντίπαλος θα είναι ομάδα από την Ιεράπετρα. Οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν χαλάρωμα και την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία.