Connect with us

4ος Όμιλος

Κρασανάκης: Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες αλλά παιχνίδι σαν όλα τα άλλα

Published

on

Το συγκεκριμένο ντέρμπι ξυπνάει… μνήμες προηγούμενων χρόνων όταν οι δυο ομάδες αγωνίζοταν σε επίπεδο Δ’ Εθνικής, όπου κονταροχτυπιούνταν για αρκετά χρόνια. Οι ‘μάχες’ ΠΟΑ-Εργοτέλης κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον και αυτό αναμένεται να συμβεί την επόμενη Κυρικαή όπου οι δυο ομάδες αναμετρούνται για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Στο στρατόπεδο του ΠΟΑ επικατεί ηρεμία και όπως τονίζουν αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όπως τα υπόλοιπα μας που θα κληθούν να δώσουν. Το θετικό για την προσφυγική ομάδα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι ‘πράσινοι’ που βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης μαζί με τους συμπολίτες Εργοτέλη και Ερμή Ζωνιανών, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία ωστόσο ο προπονητής του συλλόγου, Βασίλης Κρασανάκης, διατηρεί χαμηλούς τόνους τονίζοντας ότι το ματς αυτό έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες αφού πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι. Αναλυτικά το σχόλιο του για τον αγώνα:

Είναι ένα ντέρμπι απ’ τα παλιά που έχει ιδιαιτερότητες και οι πιο παλιοί το θυμούνται έντονα. Είναι ένα ματς το οποίο ήταν σημείο αναφοράς για τα τοπικά ντέρμπι, ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Εργοτέλη και σίγουρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι η θέληση του κόσμου να έρθει και να βοηθήσει είναι δεδομένη όπως και σε κάθε ματς. Από εκεί και πέρα, εμεις στο αγωνιστικό κομμάτι εμείς έχουμε πει ότι δεν κοιτάμε τον τίτλο και το όνομα του αντιπάλου ή σε ποια βαθμολογική θέση βρίσκεται. Κοιτάμε το αγωνιστικό του προφίλ και βάση εκείνου φτιάχνουμε το πλάνο μας. Αυτό θα γίνει και με τον Εργοτέλη, δεν διαφοροποιείται κάτι. Έχουμε πει ότι κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά και ότι πάντα ο στόχος της ομάδας να παίρνουμε το θετικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενοι την έδρα μας προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μια ώρα νωρίτερα’.

Στη συνέχεια ο νεαρός προπονητής αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει από τον αντίπαλο αλλά και σε εκείνα που πρέπει να έχει ο ΠΟΑ για να βγει νικητής από τον αγώνα λέγοντας:

Έτσι κι αλλιώς ο Εργοτέλης διαθέτει παίκτες ιστορικούς που είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι στην επιθετική γραμμή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν στη μετάβαση. Αυτο είναι το πλάνο και σε αυτό έχουμε σχεδιάσει και πιστεύω θα κριθεί το ματς στις λεπτομέρειες’.

Στον επίλογο του ο νεαρός προπονητής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας:

Θελουμε τον κόσμο δίπλα μας προκειμένου να είναι ο 12ος παίκτης και ένα παραπάνω σε ένα τέτοιο παιχνίδι που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αν και θεωρώ ότι η ένθερμη στήριξη του κόσμου του ΠΟΑ θα είναι δεδομένη.