Connect with us

4ος Όμιλος

Κρασανάκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΟΑ μετά τη νίκη που πανηγύρισε η ομάδα σε βάρος της Θύελλας Ραφήνας. Ο Βασίλης Κρασανάκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ενώ στις δηλώσεις που παραχώρησε είπε: Εμείς είχαμε πει ότι πρέπει να μείνουμε ανεπηρέαστοι από το ματς με τον Εργοτέλη. Είναι ένα ματς δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα, το ξέραμε και είχαμε σχεδιάσει το πλανο μας πάνω στα ατού της θύελλας κάτι το οποίο μας βγήκε στο γήπεδο. Ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε από μια στατική φάση. Διαχειριστήκαμε το α’ ημίχρονο παρόλο που δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση αφού μας πήρε λίγο χρόνο να βρούμε τα πατήματα μας. Δεχόμενοι το γκολ αρχές του β’ ημιχρόνου ουσιαστικά μας ‘ξύπνησε’, πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο και είχαμε τις ευκαιρίες να σημειώσουμε το γκολ και να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι τα παιδιά δούλεψαν αρκετά μέσα στο γήπεδο, και φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα αλλά και από τα εύσημα που πήραμε από τον αντίπαλο.

Ευχόμαστε στη Θύελλα καλή συνέχεια κια να πετύχει τους στόχους της και συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά για την εμφάνιση’.

Όσον αφορά την προετοιμασία για τον αγώνα με την Προοδευτική, ξεκίνησε σήμερα με τον νεαρό προπονητή να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.