Connect with us

4ος Όμιλος

Κρητικός ο λυτρωτής!

Published

on

Τη νίκη που θα του έδινε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχεια έψαχνε εναγωνίως ο Ιωνικός και την πήρε απέναντι στον Αστέρα Βάρης επικρατώντας με 1-0 για την 16η αγωνιστική. Ό,τι δεν είχε η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στα προηγούμενα ματς, το έβγαλε σήμερα στο γήπεδο και αυτό φυσικά ήταν το στοιχείο της αποτελεσματικότητας, με τον Κρητικό στο 79’ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Κατσίκια και με μια βολίδα να χαρίζει τη νίκη στην ιστορική ομάδα. Το τρίποντο αυτό φέρνει τους Νικαιώτες στην 6η θέση με 26 βαθμούς οσους δηλαδή έχει και ο Εθνικος Πειραιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και στην 10η θέση έχοντας 21 βαθμούς και ένα ματς περισσότερο από τον Ερμή Ζωνιανών που βρισκεται μια θέση παραπάνω με 22 πόντους.

Όσον αφορά τον αγώνα ο Ιωνικός είχε την υπεροχή σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς δημιουργώντας μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Από την άλλη, ο Αστέρας προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για μια φάση που έλαβε χώρα στο 20’ όταν ο Πασαλίδης βγήκε μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παλιγγγίνης, Κατσίκιας, Προβατίδης, Κρητικός, Γιαννουλάκης (55’ Δημακάκος), Σιμιτσής, Κυριακίδης, Ανδριανόπουλος (55’ Πουλάκης), Μαυρουδής, Ρόβας (83’ Μιχελής), Αθανασόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φωτης Θανέλλας) Μαρινάκης, Καναβέτας, Νιφαδόπουλος, Χόρτσας, Τσακιράκης, Νικολακόπουλος (80’ Κουιρουκίδης), Γεωργιάδης (25’ λ.τρ. Ντάγκρας), Παπασάββας, Χατζησάββας, Ιβάνοφ (65’ Μητσόπουλος).