Connect with us

4ος Όμιλος

‘Κυανόλευκο’ το ντέρμπι των βορείων προαστίων

Published

on

Το ισόπαλο αποτέλεσμα που σημείωσε κόντρα στον Εθνικό Πειραιά δεν άφηνε πολλά περιθώρια στην Κηφισιά στην αναμέτρηση με το Ηράκλειο. Παροτι, η αποστολή των κυανόλευκων ήταν δύσκολη με δεδομένο οτι καλούνταν να αντιμετωπίσουν ένα σύνολο που “καιγόταν” για βαθμούς λόγω της βαθμολογικής θέσης που κατείχε στην κατάταξη, το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου έβγαλε αντίδραση και πήρε τη νίκη επικρατώντας με 3-1, βουλιάζοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα του Βλάντιτσα Πετροβιτς.

Συγκεκριμένα, οι Κηφισιώτες με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 23 βαθμούς παραμένοντας στην 4η θέση, σε αντίθεση με τους νερατζούρι που παρέμειναν στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για το Ηράκλειο αφού μπήκε με ενθουσιασμό στον αγώνα, ομως στην πρώτη φάση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Συγκεκριμένα στο 14′ ο Βέρμπης σέρβιρε στον Μιχαλόπουλο, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ. Το τέρμα αυτό έκοψε… τα πόδια των παικτών του Βλάντιτσα Πέτροβιτς οι οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς να τα καταφέρουν. Μάλιστα, στην δεύτερη φορά που οι Κηφισιώτες πάτησαν την αντίπαλη εστία σκόραραν και πάλι, με τον δημιουργό να γίνεται αυτή τη φορά εκτελεστής. Συγκεκριμένα, ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε το κορνερ και με κεφαλιά ο Βέρμπης έγραψε το 2-0. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν με τον διαιτητή του αγώνα να ακυρώνει το τέρμα που σημείωσε ο Καλιαμπάκας ως οφσάιντ, ενώ σαν μην έφτανε αυτό ήρθε το τέρμα του Βέρμπη στο 63′ για να κάνει ακόμη δυσκολότερη την αποστολή των νερατζούρι. Στο 89′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Παναγιωτόπουλο μετά από ωραίο σουτ, με τον Σπυριδάκη να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 90+1.

Διαιτητές: Καλανζής, Πασπάτης-Στάικος (Αθηνών)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Δράμπαλης, Ρεντζής, Βασίλογλου (68′ Λουσαράκης), Σπανός, Ντούνης, Σιμιτσής (56′ Νταβαρίνος), Αλεξίου, Ευθυμιάδης, Καλιαμπάκας, Τζανέτος, Μιχελής (68′ Σπυριδάκης)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (86′ Παληαρούτας), Καραδέμητρος, Βέρμπης (80′ Παναγιωτόπουλος), Γκέζος (70′ Οσμανάι), Χαϊκάλης.