Connect with us

7ος Όμιλος

Κωνσταντακόπουλος: “Με έπεισε η προσέγγιση”

Published

on

Από… κόσκινο πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του Άγιου Ιερόθεου στη νέα εποχή… Πάρη Κωνσταντακόπουλου. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες οι παίκτες υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις από τον καταξιωμένο εργοφυσιολόγο, Νίκο Δρακογιαννόπουλο στο Life Ergo, ενώ για αύριο Κυριακή (15.00) έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ΑΕ Μοσχάτου εκτός έδρας.

Κατά τα άλλα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο αυτές τις πρώτες ημέρες να προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκησης λέγοντας

“Προσωπικά μου άρεσε η προσέγγιση που μου έκανε η διοίκηση του Ιερόθεου. Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε όσον αφορά τη φιλοσοφία τη δική μου και τους στόχους της ομάδας. Είναι μια νέα πρόκληση για την προπονητική μου καριέρα. Μίλησα με τους ανθρώπους και συμφώνησαν να γίνουν 3-4 με κινήσεις ώστε να δυναμώσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας που κατά την άποψή μου έχει μεγάλη ποιότητα και αδικείται από τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά που έκανε ο προηγούμενος συνάδελφος και όσον αφορά το στόχο της ομάδας αποτελεί να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά”.