Connect with us

7ος Όμιλος

Κωνσταντακόπουλος: “Στα μπαράζ ανόδου τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά”

Published

on

Εάν στον Αήττητο τη στιγμή που έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος θεωρούσαν ότι θα είχαν τόσο εύκολη αποστολή όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τότε, η ανακούφιση θα είχε εκφραστεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι “πράσινοι” έδειξαν ή μάλλον έκαναν τα πράγματα να φαίνονται εύκολα στο χορτάρι αφού παρουσίασαν ένα σύνολο υψηλού επιπέδου, που δύσκολα, συναντάς σε αυτές τις κατηγορίες.

Άλλωστε, η διαφορά μεταξύ των υπόλοιπων ομάδων ήταν χαοτική και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους νεοφώτιστους να διεκδικήσουν με ηρεμία το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Football League.

Ο Πάρης Κωνσταντόπουλος που αποτελεί τον αρχιτέκονα των επιτυχημένων πορειών που πραγματοποιεί η ομάδα της Ανατολικής Αττικής στις δηλώσεις που παραχώρησε stoplekto.gr αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τους παίκτες του λέγοντας

“Ειμαι πολύ ικανοποιημένος αφού βλέπω διάθεση από τα παιδιά. Περιμένουμε με ανυπομονησία τα μπαράζ ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και το δεύτερο στόχο. Ο πρώτος ήταν το πρωτάθλημα ομως γνωρίζουμε ότι στα μπαράζ ανόδου τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά”.

Ερωτηθεις εάν εκείνος και οι συνεργάτες του έχουν εικόνα τους αντιπαλους που θα βρουν μπροστά τους στα μπαράζ ο ίδιος τόνισε:

“Ναι έχουμε εικονα. Μέσω των βίντεο των αγώνων και από πληροφορίες που συλλέγουμε ΄χουμε πληροφορίες όλες οι ομάδες για τα χαρακτηριστικά του άλλου”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του στο γήπεδο για να παραμείνει η ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να κερδίσει το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στα μπαράζ, ο Κωνσταντακόπουλος είπε:

“Είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές μας να βγάλουν την ποιότητα που διαθέτουν και την ατομική και την ομαδική. Και ειναι πολύ σημαντικος παράγοντας ο τομέας της ψυχολογίας, της συγκέντρωσης, της αυτοπεποιθησης και της κατάστασης που θα βρεθούν οι ομάδες. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.