Connect with us

7ος Όμιλος

Κωνσταντακόπουλος: Το κίνητρο του Πανθηραϊκού δυσκολεύει το έργο μας

Published

on

Με γεμάτη τη φαρέτρα θα παραταχθεί ο Άγιος Ιερόθεος το πρωί της Κυριακής (12.00) στο γήπεδο των Φηρών στην αναμέτρηση με τον Πανθηραϊκό.

Ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων, Πάρης Κωνσταντακόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού και ο Γιάννης Πολυχρονάκης που αποτελεί τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο νεαρός κόουτς που πέρυσι οδήγησε τον Αήττητο Σπατων στην άνοδο μέσα από μια εκπληκτική πορεία αναφερόμενος στο ματς τόνισε
“Είναι ένα δύσκολο ματς σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Εμείς έτσι όπως έχει εξελιχθεί η βαθμολογία πρέπει σε όλα τα ματς να παίζουμε για τη νίκη και να επιζητούμε βαθμούς εντός και εκτός έδρας. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αφού προσπαθούν και στην προπόνηση και στο τελευταίο ματς αφού προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτά που ζητάω και με την ανάλογη συγκέντρωση και προσπάθεια πιστεύω ότι θα αποφέρει καρπούς και θα πάρουμε αυτό που ζητάμε”.

Αναφερόμενος στην ποιότητα που διαθέτει ο Πανθηραϊκός, ο κ. Κωνσταντακόπουλος είπε

“Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα που έχει ποδοσφαιριστές που παίζουν χρόνια στην κατηγορία και διαθέτει έναν καλό και φιλόδοξο προπονητή. Εχει κίνητρο ο αντίπαλος αφού κυνηγάει την 2η θέση”.

Η αποστολή της ομάδας από τα δυτικά προάστια θα αναχωρήσει το Σάββατο αεροπορικώς για τη Σαντορίνη στις 15.30 και θα επιστρέψει την Κυριακή μετά το ματς στις 17.30.