Connect with us

7ος Όμιλος

Κωτσοβός: “Θετική παρουσία απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου”

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Άνω Μεράς, Νίκος Κωτσοβός, από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο φιλικό με την Κηφισιά.

Ο ίδιος στάθηκε στην εικόνα μετά το πρώτο μισάωρο υπογραμμίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

“Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος για το χρόνο προετοιμασίας που βρισκόμαστε και ομαδικά και ατομικά από τα παιδιά. Συγκεκριμένα στο α’ ημίχρονο επηρεαστήκαμε και από το χορτάρι και δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε. Αλλά μετά το 30′ και μέχρι τη λήξη του αγώνα δείξαμε αυτά που έχουμε δουλέψει και αυτό που μπορεί να δείξει η ομάδα της Άνω Μεράς. Συνεχίζουμε, έχοντας δύσκολα φιλικά με ομάδες του ομίλου μας. Δοκιμάζουμε ακόμη σχηματισμούς και παιδιά σε διαφορετικές θέσεις και η ομάδα χρειάζεται όπως είχα πει από το πρώτο φιλικό δυο με τρεις παίκτες σε κάποιες θέσεις”.

Από εκεί και πέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου υπολογίζεται η επιστροφή της ομάδας στην Μύκονο, ενώ την Τετάρτη 28/8 έχει προγραμματιστεί φιλικό στις 17.00 εκτός έδρας με τον Ερμή Κορυδαλλού ενώ το Σάββατο ακολουθεί η αναμέτρηση στο Σπύρος Γιαλαμπίδης με το Φωστήρα.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η διοίκηση του συλλόγου κινείται στην αγορά για την ανεύρεση αξιόλογων μονάδων.