Connect with us

4ος Όμιλος

Κωτσοβός: Μας επηρεάζει η κούραση

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Επισκοπής μετά την καταστροφική ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Κωτσοβός αμέσως μετά το ματς. Συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε: Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίξαμε την Πέμπτη με τον ΟΦΗ. Ο αντίπαλος είχε κοινό στόχο με εμάς και θεωρώ ότι αφήσαμε ένα ημίχρονο όπου ο Ατρόμητος δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη, προσπαθήσαμε, ήμασταν καλύτεροι αλλά καταφέραμε μόνο να ισοφαρίσουμε’. Ερωτηθείς για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ηρόδοτο, ο προπονητής της Επισκοπής τόνισε:
Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι.Πρόκειται για έναν τελικό τοπικό αλλά αυτά τα ματς θέλουν προσοχή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο διότι έχει ιστορίες αλλά θα πάμε για τη νίκη’. Εκτός μάχης από αυτό το ματς έχει τεθεί ο Γούλας και ο Πάτας που θα πάρουν ανάσες με την υπόλοιπη αποστολή να έχει ως εξής:
Γεωργίου, Γκουτζελάς, Γεωργιάδης, Παπαδήμα, Άλμπι, Κοκωνάκης, Νίκου, Καψιώτης, Μπάτσεφ, Ιβάνοφ, Σίτσκοφ, Μίλιτς, Ντινιωτάκης, Κοττάτης, Μηνάς, Φοβάκης, Μέμος, Χαλκιαδάκης, Μανωλακάκης.