Connect with us

4ος Όμιλος

Κωτσοβός: Μας ευνοεί η διακοπή σε σχέση με τις άλλες ομάδες

Published

on

Αν και οι περισσότερες ομάδες δεν ευνοούνται με την συνεχόμενη αναβολή του πρωταθλήματος, στην Επισκοπή αντιμετωπίζουν διαφορετικά τη συγκεκριμένη κατάσταση. Άλλωστε, οι αρκετές μεταγραφές που έγιναν είχαν ως αποτέλεσμα την έλλειψη ομοιογένειας, κάτι που αποκτά σε βάθος χρόνου το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού. Σήμερα, (Τρίτη), το ποδοσφαιρικό τμήμα απολαμβάνει το ρεπό που δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο ενώ στην χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχαν προληπτικά Ντινιωτάκης, Μπάτσεφ, Σίτσκοφ, Νίκου και Γούλας. Πλέον, σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί ούτε την επόμενη Κυριακή πρωτάθλημα, οι ‘μπλε’ θα στρέψουν την προσοχή τους στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Ρεθύμνου που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Κωτσοβός, στην ιστοσελίδα stoplekto.gr σχολίασε την διακοπή του πρωταθλήματος για το αν επηρεάζει το σύλλογο λέγοντας:

Η διακοπή μας έκανε καλό σε σχέση με άλλες ομάδες. Μας ευνόησε διοτι έγιναν πολλές μεταγραφές και είχαμε αρκετούς τραυματίες. Γενικώς δεν είναι καλό να υπάρχει διακοπή σε ένα πρωτάθλημα όμως μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε καλύτερα ενόψει και του τελικού της επόμενης Τετάρτης.