Connect with us

7ος Όμιλος

Κόντι: “Προτεραιότητα μου ο Πανθηραϊκός”

Published

on

Σε αρκετά ματς ο Γιάννης Κόντι πήρε από το χέρι τον Πανθηραϊκό και οδήγησε την ομάδα της Σαντορίνης σε μια πορεία πρωταγωνιστική τερματίζοντας στην 3η θέση.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός μαζί με τους συμπαίκτες του βοήθησαν σημαντικά, όμως η απαράμιλλη ποιότητα του σε αρκετά ματς έπαιξε καθοριστικό ρόλο με αποτέλεσμα, ο σύλλογος να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες χρονιές τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος με καθημερινή δουλειά στο γήπεδο και μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φρόντισε να κάνει αυτό που έπρεπε, δικαιώνοντας τη διοίκηση της ομάδας για την επιλογή της να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον βιρτουόζο άσο ο οποίος αναφερόμενος στην πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα του στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κόντρα σε ομάδες όπως το Αιγάλεω, ο Ηλυσιακός και πολλές άλλες υπογράμμισε: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας στην ομάδα. Συμμετείχαμε σε έναν δύσκολο όμιλο και καταφέραμε να πετύχουμε τον πρώτο από τους δυο στόχους που είχαμε θέσει. Ο Πανθηραϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, παίρναμε τους βαθμούς που θέλαμε και εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο μέσω του αγώνα μπαράζ. Από το Δεκέμβριο και μετά δεθήκαμε σαν ομάδα, και συγκεντρώσαμε τους απαιτούμενους πόντους. Όσο για εμένα τελείωσα το πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και θεωρώ ότι έβαλα ένα λιθαράκι στην πορεία μας”.

Ερωτηθείς εάν τη σεζόν 2019-2020 ο Κόντι θα παραμείνει κάτοικος Σαντορίνης για λογαριασμό του Πανθηραϊκού, ο ικανότατος άσος είπε: “Είναι πολύ νωρίς να σας απαντήσω με σιγουριά γι αυτό. Προτεραιότητα μου είναι ο Πανθηραϊκός βέβαια αλλά όταν έρθει η στιγμή θα μπορούμε να πουμε περισσότερα πράγματα”