Connect with us

7ος Όμιλος

Κόντι: “Τα πάντα για την πρόκριση”

Published

on

Τα τελευταία χρόνια σε όποια ομάδα έχει θητεύσει αποτελεί έναν απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Με προσφορά σε πολλά γκολ και σε σημαντικές νίκες για τους εκάστοτε συλλόγους, ο Γιάννης Κόντι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται και τη φετινή χρονιά να συνεισφέρει στην προσπάθεια που θα κάνει ο Πανθηραϊκός.

Δεν είναι μόνο το πλούσιο ταπεραμέντο του, αλλά και ο χαρακτήρας το αφού αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά που έχει στο ρόστερ της η ομάδα της Σαντορίνης.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Κόντι όπου μίλησε για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Ηλυσιακό ( 17.00 γηπ. Φηρών) λέγοντας: “το θέλουμε πολύ το παιχνίδι αυτό. Η ομάδα θα συμμετάσχει πρώτη τώρα στην ιστορία της στην διοργάνωση και θέλουμε να κάνουμε το φίλαθλο κοινό μας χαρούμενο. Είναι μια γιορτή για το νησί και θα το απολαύσουμε”.

Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα κρίνουν το ματς, ο Κόντι είπε: “Πιστεύω η μία κριθεί στην δύναμη το παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες έρχονται από προετοιμασία ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι λεπτομέρειες” .

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε ο σύλλογος στην προετοιμασία λέγοντας: “Η εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής είναι θετική. Είμαστε από προετοιμασία και είναι βαριά τα πόδια ακόμη. Αλλά σε αυτό το παιχνίδι θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση”.