Connect with us

4ος Όμιλος

Κ. Παπαδόπουλος: Όσα συνέβησαν, αμαυρώνουν την ιστορία του ΟΦΗ

Published

on

Ελάχιστες είναι οι ομάδες που θα μπορέσουν να παίξουν και να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα του ΟΦΗ και μια εξ αυτών, μετά τον Αστέρα Βάρης, είναι ο Ιάλυσος. Η νησιώτικη ομάδα κατάφερε να αντέξει στην πίεση των Κρητικών και να φύγει αλώβητη από το Ηράκλειο. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας που σημείωσαν οι τοξοβόλοι πιστώνεται στον τερματοφύλακα, Κλεάνθη Παπαδόπουλο. Ο ικανότατος πορτιέρο όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών κρατώντας την ομάδα στο παιχνίδι. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το μεγάλο αποτέλεσμα που σημείωσε ο Ιάλυσος αλλά και την εμφάνιση του στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr υποστηρίζοντας: Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και το πάθος που έβγαλαν απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο και δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Όσον αφορά για τη δική μου παρουσία που με ρωτήσατε, προσπάθησα από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ να αποσπάσει η ομάδα θετικό αποτέλεσμα. Βρέθηκα σε καλή ημέρα και όλα πήγαν καλα’.

Σε ερώτηση για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, ο πρώην πορτιέρο της Παναχαϊκής είπε: Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά τα γεγονότα. Είναι θλιβερά και αμαυρώνουν την ιστορία του ΟΦΗ. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ο ΟΦΗ δεν έχει ανάγκη από προπηλακισμούς. Είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και με πολύ κόσμο που χαίρεσαι πραγματικά να παίζεις στην έδρα τους’.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάζει ψηλότερα, ο Παπαδόπουλος είπε: Δεν έχω πολύ καιρό που βρίσκομαι στη νομάδα αλλά θεωρώ πως σίγουρα η ομάδα μου αξίζει να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και με ανάλογα αποτελέσματα στη συνέχεια σίγουρα έχεις τη δυνατότητα να κοιτάς πιο ψηλά’