Connect with us

slideshow

“Λάμψη” Μοσχάτου και ζεστή βραδιά στον «Καταρράκτη» (φωτο)

Published

on

Ήταν μια υπέροχη βραδιά αυτή που οργάνωσε η ΑΕ Μοσχάτου .Η ειδυλλιακή και πανέμορφη αίθουσα « Καταρράκτης» που φιλοξένησε όλο αυτόν τον κόσμο «ξεχείλισε» από ζωή και χαρά .Μια καλοστημένη φαντασμαγορική παρουσία συνέθεσε όλο αυτό το υπέροχο σκηνικό .

Νίκος Μορτάκης, Γιώργος Παυλίδης και Τάκης Δελαβίνιας πήραν στους ώμους τους την ωραία αυτή εκδήλωση και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Καλύτερα δεν γινόταν αφού άγγιξαν το τέλειο…

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης και ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου .

Οι σύμβουλοι της ΕΠΣΠ Νίκος Σιδηρόπουλος , Χρήστος Μπουλές , οι εκπρόσωποι του « Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά» Γιώργος Καραμπέτσος, Γιώργος Ξηράκης , Παναγιώτης Λαπατάς ,Γιάννης και Βασίλης Σπάθας , Παναγιώτης Νταλάκος .

Το στέλεχος των Μικτών της ΕΠΣΠ Μιχάλης Πρίντεζης με τον προπονητή της Μικτής Νέων Πειραιά Δημήτρη Καλύκα .

Αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι σωματείων . Από Φωστήρα ( Σταμάτης .Καζαντζής) , από Θύελλα Μοσχάτου( Τάσος Νομικός, Αλέκος Μανιάτογλου ) Αναγέννηση Μοσχάτου( Παναγιώτης Ορφανός, Γιώργος Ταμπαξής) Νέους Δραπετσώνας( Βασίλης Ταουξής) Αργοναύτη( Παναγιώτης Σίνος , Παναγιώτης Σιμιτσόπουλος) Ίκαρο Καλλιθέας( Μάριος Μπίλιος , Αλέξανδρος Γκρέκος) ΑΟ Καστέλλας( Γιάννης Κατσός , Κυριάκος Ποθητός, Λευτέρης Λαβιδόπουλος) Χαραυγή ( Σωκράτης Πτερνέας) Ερμής Κορυδαλλού( Νίκος Ηλιαδάκης) , Ελευθερία Μοσχάτου( Χρήστος Τσιρώνης) .

• Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΜ, Δημήτρης Κόλλιας, ο πρόεδρος Στέφανος Φαναρίτης (συνοδεύτηκαν από δυο πιτσιρίκια των Ακαδημιών που κρατούσαν από ένα κύπελλο), ο δήμαρχος Α. Ευθυμίου, Οι Βουλευτές Γιάννης Μιχελάκης, Γιάννης Πανούσης και το ηγετικό μέλος της Παράταξης «Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς» και παλαιός πρόεδρος του Μοσχάτου, Γιώργος Καραμπέτσος.

• Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησαν έγιναν ερωτήσεις στον πρόεδρο της ΑΕΜ Στέφανο Φαναρίτη , τον προπονητή Αντώνη Δημητρίου και στους δυο εκ των αρχηγών Δημήτρη Καράμπελα και Γιάννη Τσιτσή.

• Ο Στέφανος Φαναρίτης έκανε δώρο την εμφάνιση της ΑΕΜ στον Δήμαρχο, Ανδρέα Ευθυμίου και στον Βαγγέλη Σαλαπατάρα, τον ιδιοκτήτη του «Καταρράκτη» και χορηγό της ΑΕΜ που έχει βοηθήσει πολύ φέτος τον σύλλογο.Ο πρόεδρος του Μοσχάτου μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κ. Σαλαπατάρα.

• Σε videowall παρουσιάστηκαν οι φετινές επιτυχίες της ομάδας.

• Φυσικά έγινε αναφορά στον μεγάλο άτυχο, τον νεαρό Γιάννη Παπαγεωργίου που χειρουργήθηκε την Κυριακή όπως και οι ευχαριστίες στο πρόσωπο του Χρήστου Δάρρα που εκτέλεσε την επέμβαση με απόλυτη επιτυχία.

• Σε όλους τους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν αναμνηστικά (κούπες, αναπτήρες και στυλό) με το σήμα του συλλόγου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply