Connect with us

4ος Όμιλος

Λέτσο: Παιχνίδι τελικός με ΟΦΗ

Published

on

Η στήλη “ΔΗΛΩΣΕΙΣ” της επίσημης ιστοσελίδας του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα τον Άλεξ Λέτσο. Έναν δυναμικό τερματοφύλακα, πραγματικό φύλακα στα δοκάρια της Ραφήνας.

Καλησπέρα Άλεξ. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη την Κυριακή με την Επισκοπή.

Καλησπέρα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το περιμέναμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, γιατί η Επισκοπή πραγματικά αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Στην Επισκοπή θέλανε πάση θυσία τη νίκη. Τελικά κερδίσαμε και πιστεύω ότι είναι μεγάλη νίκη, που μας δίνει ψυχολογία για το ματς με τον ΟΦΗ.

Την Κυριακή η Τριγλία αντιμετωπίζει μία πραγματικά μεγάλη ομάδα. Τι βλέπεις για τον αγώνα με τον ΟΦΗ;

Το ματς με τον ΟΦΗ πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Αυτός ο αγώνας θα ένας τελικός. Εμείς έτσι βλέπουμε όλα τα ματς. Σαν τελικό. Έτσι κάνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Κοιτάμε καθε ματς ξεχωριστά. Λόγω της δυναμικής του, αλλά βλέποντας και τους παίκτες του ΟΦΗ, πρόκειται ίσως για ένα απο τα πιο δύσκολα της σεζόν, ίσως και το πιο δύσκολο. Εμείς και σε αυτό το ματς, όπως και σε κάθε άλλο βέβαια, θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και ελπίζω να κερδίσουμε και την Κυριακή.

Σαν ποδοσφαιριστής με πλούσιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, περίμενες από την Τριγλία να έχει τέτοια πορεία;

Εγώ προσωπικά περίμενα τέτοια πορεία, γιατι πιστεύω στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό τιμ και νομίζω η βαθμολογική θέση αντικατοπτρίζει την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Όπως είπα και πριν, κοιτάμε καθε ματς ξεχωριστά και γι’ αυτό βλέπεται όλοι την πορεία που έχει η ομάδα.

Θα μας πεις και κάτι για τον κόσμο της ομάδας;

Την προηγούμενη Κυριακή με τον Ιάλυσο, για πρώτη φορά ζωντάνεψε το γήπεδο. Ελπίζω και σε αυτό το ματς με τον ΟΦΗ, ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, να είναι περισσότερος από κάθε άλλη φορά και να το γεμίσει. Τέτοια ματς είναι γιορτή και όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμένουμε τους οπαδούς της Τριγλίας να έρθουν.