Connect with us

6ος Όμιλος

Λαμία – Αιολικός 3-0

Published

on

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η φετινή πορεία του Αιολικού στο κύπελλο Ελλάδας .

Η ομάδα της Μυτιλήνης έφτασε έως την 5η φάση αφήνοντας έξω Πανσαμμιακό, Κόρινθο, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Σμύρνης, φτάνοντας στην 5η φάση παίζοντας με τη Λαμία σύλλογο της Superleague   .

Με δύο νίκες μάλιστα και με το ίδιο σκορ 3-0(6-0 συνολικά) η Λαμία προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 13′ ο Βλαχομήτρος μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη άνοιξε το σκορ στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Σφύρλα ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0.

Οι παίκτες του Βασίλη Παππά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο και χαρακτηριστικό πως στο ημίχρονο είχε περισσότερα κόρνερ(1-3) από τους γηπεδούχους.

Στο 64′ ο ρέφερι Φωτιάς έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλαφάτη πάνω στο Βλαχομήτρο. Ο Σαλιακάς ανέλαβε την εκτέλεση αλλά νικήθηκε πολύ εντυπωσιακά από τον Σφύρλα που έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία. Στο 69′ ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0

ΛΑΜΙΑ:Καχριμαν,Τζανετόπουλος,Βύντρα,Ασιγμπα,Μπαχανακ,Ραμος,Ανάκογλου,Καραγιάννης,Σάλιακας,Βασιλόγιαννης,Βλαχομήτρος.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σφύρλας, Αντωνάκας, Καλαφάτης, Σουμάχ, Μπάρκας(Λαζαρίδης 70′), Τσομπανέλλης, Καλόμπο, Κατσίκης(Σπολιαριτς 75′), Αλαγιάννης(Κορνίεφ 61′), Παλαμουτσής, Καλαμποκάς.

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς