Connect with us

7ος Όμιλος

Λαμπράκης: “Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά παραπάνω”

Published

on

Με την παρουσία του τη φετινή χρονιά ο Άρης Λαμπράκης έχει κατορθώσει να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα του Αιολικού. Με τις εμφανίσεις του και τα κρίσιμα γκολ έχει βάλει την ομάδα της Μυτιλήνης σε θέση ισχύος, με τον ίδιο μέσω δηλώσεων του να αναφέρεται στην πορεία του ιστορικού συλλόγου λέγοντας:Θα μπορούσε να είναι καλύτερη η πορεία της αλλά χάσαμε στην αρχή πολλούς βαθμούς. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την πορεία, θα ήθελα κάτι παραπάνω όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί μπορούμε’.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που άλλαξαν στον Αιολικό από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του σωματείου ο Κώστας Ψυρόπουλος, ο νεαρός άσος δήλωσε:

Η πορεία με τον κ. Ψυρόπουλου είναι ανάλογη με εκείνη που κάνουν οι σύλλοογι πρωταγωνιστούν. Δεν έχει μαγικό ραβδάκι αλλά μας έκανε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και βελτίωση πολλά και μας έκανε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και βελτίωσε πολλά πράγματα όπως η πειθαρχία και η φυσική κατάσταση. Η ομάδα πλέον δουλεύει άκρως επαγγελματικά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο ”.

Στη συνέχεια ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στο τοπικό ντέρμπι με το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής: Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και έχει πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά το άγχος το έχει ο αντίπαλος. Εμεις είμαστε σε καλό μομεντουμ και αν παρουσιαστούμε όπως τα τελευταία παιχνίδια πιστεύω έχουμε τον πρώτο λόγο. Θα είναι πολύ δυνατό ματς ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης.