Connect with us

4ος Όμιλος

Λαϊβεράς: Ξέρουμε πως να… χτυπήσουμε τον ΟΦΗ

Published

on

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Ατρόμητου Πειραιά για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον ΟΦΗ την Κυριακή. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Μητρόπουλος και Κόκκαλης που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Βαγγέλη Λαϊβερά. Το παιχνίδι πέρα από την ιστορική σημασία που έχει για το σύλλογο των Καμινίων, είναι και κομβικό και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος τόνισε:

Είναι τιμή να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους ομάδες. Όταν έρχεται απέναντι στον ΟΦΗ είναι τιμή για οποιαδήποτε προπονητή και οποιαδήποτε ομάδα. Ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με στόχο την άνοδο και εμείς από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε τις ελπίδες που έχουμε για τη σωτηρία. Ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα στοιχεία του αντιπάλου και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε πάνω σε αυτά. Εύχομαι να γίνει ένα δυνατό ματς και ο καλύτερος και πιο τυχερός θα κερδίσει’.

Ερωτηθείς για ποια στοιχεία πέρα από τη συγκέντρωση πρέπει να έχει η ομάδα του για να κερδίσει τον αγώνα, ο έμπειρος κόουτς είπε:

Τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε είναι ενέργεια, διάθεση και δύναμη. Μόνο έτσι βγαίνεις νικητής από αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να παίξουμε έξυπνα. Αυτό βέβαια το έχουμε αποδείξει και στα τελευταία ματς έχοντας αδικήσει τους εαυτούς μας. Πετάξαμε άδικα βαθμούς σε Κρουσώνα και Επισκοπή και αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε διαφορετικά.