Connect with us

4ος Όμιλος

Λαϊβεράς: Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε-Η αποστολή για Επισκοπή

Published

on

Απογοήτευση επικρατέι στο στρατόπεδο του Ατρόμητου Πειραιά μετά την απόφαση της ένστασης , ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των Καμινίων θα προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο. Από εκεί και πέρα, άπαντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον αγώνα με την Επισκοπή, με τον Βαγγέλη Λαϊβερά να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μητρόπουλο, Κοκκαλη αλλά και στον τιμωρημένο Αριανούτσο. Ο ίδιος αναφερόμενος στον αγώνα συνέστησε την προσοχή του λέγοντας: Ξέρουμε ότι πάμε να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα. Ο αντίπαλος από το Γενάρη και έπειτα έχει διαφοροποιηθεί, παίζει καλό ποδόσφαιρο και… χτυπάει όλα τα ματς όπως κάνουμε και εμείς. Η Επισκοπή έχει δυνατή έδρα και απόδειξη αποτελεί η εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ. Από την πλευρά μας, κοιτάμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο και ότι προκύψει. Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, όμως εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και ευελπιστώ να ανταποκριθούμε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνιδι και ο καλύτερος ας κερδίσει’.

Στο μεταξύ,  αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη, με τους ποδοσφαιριστές να είναι οι εξής:

Παπαδόπουλος, Αθανασόπουλος, Κολιός, Σιγάλας, Χριστόπουλος, Φυσσαράκης, Μαρινάκης, Σαμιώτης, Καψαλόποδας, Ράπτης, Ευθυμιάδης, Παναγιωτόπουλος, Δανασής, Καρνέσης, Παλαιοπάνος, Γεωργίου, Σενάι, Μπαλτζάκης.