Connect with us

slideshow

Λεπτοκαρίδης: Πάμε στο Αιγάλεω για το καλύτερο

Published

on

Ο Παύλος Λεπτοκαρίδης που έχει σκοράρει και στα δύο επίσημα φετινά παιχνίδια του ΑΟΑΝ σε κύπελλο και πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με αφορμή το παιχνίδι της ομάδας του την Κυριακή στο Αιγάλεω κόντρα στην τοπική ομάδα σχολιάζει:

“Το Αιγάλεω είναι μια ιστορική ομάδα γνωστή σε όλους και το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ίσως πιο δύσκολο από αυτό που δώσαμε την περασμένη εβδομάδαμε την Κηφισιά. Το άτυχο αποτέλεσμα όμως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μας αναγκάζει να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο Αιγάλεω και να παλέψουμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, απο την στιγμή που και το Αιγάλεω λογικά θα θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να του επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτή την βδομάδα με σκοπό να αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε στον αγώνα με την Κηφισιά και να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα”.

Ο σέντερ φορ της ομάδας του Αγίου Νικολάου δεν θέλησε να σταθεί στη δική του απόδοση και στην συνέπεια που δείχνει στο ραντεβού με τα δίχτυα στα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΑΟΑΝ: “Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και το γκολ για έναν επιθετικό αποτελεί τη μεγαλύτερη δικαίωση και επιβράβευση των προσπαθειών του. Πάνω από όλα όμως μπαίνει το καλό της ομάδας και η κατάκτηση της νίκης. Όταν το δικό μου σκοράρισμα συνδυάζεται με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου, τότε νοιώθω διπλά ικανοποιημένος.

Η προετοιμασία του ΑΟΑΝ για το παιχνίδι με το Αιγάλεω συνεχίζεται με προπόνηση το απόγευμα στο Καλό Χωριό και θα ολοκληρωθεί αύριο με την ανακοίνωση της 18αδας που θα πραγματοποιήσει το πρώτο φετινό ταξίδι στην Αθήνα. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Κωστάκης και Μπαριτάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply