Connect with us

4ος Όμιλος

‘Λευκή’ ισοπαλία ανάμεσα σε Αρη και ΟΦ Ιεράπετρας

Published

on

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Άρης Ρεθύμνου και ΟΦ Ιεράπετρας στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για τον Κρητικό όμιλος. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Βελονάκη, Γκιόκα και Καψαλάκη ωστόσο η καλύτερη φάση του α’ μέρους ανήκει στον ΟΦΙ όταν το σουτ του Πετάση στο 44′ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Βογιατζιδάκη. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν με τον Άρη στο 67′ να χάνει ευκαιρία με τον Δασκαλάκη, ενώ στο 86′ ο ΟΦΙ θα μπορούσε να πετύχει το 0-1 όμως ο Τοψιδέλης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Βογιατζιδάκη με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΑΡΗΣ (Μ. Δεληγιαννάκης) Βογιατζιδάκης, Πίργια, Μπερνιδάκης, Δασκαλάκης, Μουλίτσας (61′ Θεοδωρομανωλάκης), Μιχελιδάκης, Μαργκίνι, Καψαλάκης (75′ Γκούτζος), Γκιόκας, ΚΟζανίδης, Βελονάκης (84′ Κραβαρίτης)

ΟΦΙ (Μ. Σκύβαλος) Μανουσάκης, Πηγιάκης (84′ Φιλιππάκης), Δασκαλάκης, Δερμιτζάκης, Τσελέπης, Σταχτιαρης, Πετάσης (77′ Φρουζάκης), Χριστάκης, Τοψιδέλης (88′ Μιγγας Ι.), Χρυσοφάκης, Ξαγοράρης.

Rethymnosports.gr