Connect with us

slideshow

Λευκή ισοπαλία στο Ιωνικός – Ηρακλής Ψαχνών

Το δοκάρι στέρησε τη χαρά της νίκης από τους Νικαιώτες. – Πολύ καλη εμφάινιση, κατά διαστήματα ο Ιωνικός

Published

on

Ο Ιωνικός συνέχισε το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων με αντιπάλους ομάδες της football League. Ηρθε ισόπαλος 0-0 με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών πραγματοποιώντας κατα διαστήματα σπουδαία εμφάνιση.

Ο Μάρκος Δήμος για πρώτη φορά σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας πρόβαρε το βασικό σχήμα της ομάδας το οποίο διατήρησε για πάνω απο εξήντα λεπτά.

Ο Ιωνικός εντυπωσίασε φίλους και αντιπάλους με την εκπληκτική αμυντική του λειτουργία ενώ κατά διαστήματα και ιδιαίτερα στο β´ ημίχρονο όταν είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Τζόϊ Τσερκάνι έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο, με ταχύτατες επιθέσεις, γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, αξιοποίηση του κενού χώρου που έφεραν σε δύσκολη θέση την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η αμυντική λειτουργία του Ιωνικου ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να φανεί επιθετικά. Δυο όλες κι όλες ευκαιρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι που προήλθαν από στιγμιαία λάθη των μέσων και αμυντικών του Ιωνικού.

 

Οι φίλοι της ομάδας της Νίκαιας που αψήφησαν την υπερβολική ζέστη κα βρέθηκαν στις καυτές εξέδρες του ανακαινισμένου γηπέδου της Νέαπολης αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι απο την προσπάθεια των παικτών και την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

 

Εκτός από το δοκάρι του Τζοϊ Τσερκάνι στο 62′ ο Ιωνικός είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Σκαφτούρου να περνά αουτ απο το τέρμα του Ηρακλή και στο 32ο λεπτό νέα κεφαλιά του Σκαφτούρου από φάουλ του Χρυσάφη, αουτ απο την εστία του Αθανασόπουλου.

 

Ιωνικός: Μπαμπανιώτης (46′ Αδαμόπουλος)Ατματζίδης(60’Καμβύσης)Κουλακάρης,(60’Τσακίρης)Νικολακόπουλος(88′ Χιώτογλου)Μακρής,(46′ Δημητρίου)Σιμιτζής,(79’Μαριόλης) Βασιλείου,Πολυχρόνης(46’Kαταβριάς) Σκαφτούρος(60’Μπερνιδάκης), Χρυσάφης,(70′ Κουμουλίδης)Μπεκατώρος (70′ Τσερκάνι)

Ηρακλής Ψαχνών : Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Λάμπρου, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος,Chimodzi,Πατσατζόγλου, Κοιλιάρας,Τριανταφύλλου,Επιτροπάκης

 

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι:  Πουρής,Νικολόπουλος, Ντελέκος,Γκεμίσης,Σπανός, Ευσταθίου,Κρητικός,Ντανιέλ,Bondone,Γκάβαλης

 

Διαιτητής: Χρήστος Ανδρονικίδης

Βοηθοί : Ηλίας Κοτζαμανίδης , Δημοσθένης Ορφανός , (Συνδέσμου Πειραιά)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply