Connect with us

4ος Όμιλος

Λουτσιάνο: Δίκαιη η νίκη μας-Κάθε ημέρα προσθέτουμε νέα πράγματα

Published

on

Ικανοποιημένος από τη νίκη που σημείωσε η ομάδα του κόντρα στην Επισκοπή εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Ντε Σόουζα Λουτσιάνο αμέσως μετά το ματς. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος τόνισε:

Εμείς ξέραμε ότι θα είχαμε δυσκολία στο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος έπαιζε το  τελευταίο του χαρτί. Προερχόταν από αλλαγή προπονητή και επέστρεψε στην έδρα του με αποτέλεσμα να αλλάξει η ψυχολογία του . Παρότι δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, αντιδράσαμε γρήγορα σταθήκαμε καλά και δίκαια κερδίσαμε’.

Ερωτηθείς τι στοιχεία πρέπει να προσθέσει ο Ηλυσιακός στο παιχνίδι του για να γίνει ακόμη καλύτερος, ο Βραζιλιάνος κόουτς είπε: Είμαστε δέκα ημέρες περίπου μαζί με τα παιδιά και κάθε ημέρα προσθέτουμε πράγματα στην προπόνηση έχοντας στόχο να περάσουμε μια νέα φιλοσοφία. Άλλωστε τα παιδιά είχαν ξεκινήσει με άλλο προπονητή τους πρώτους μήνες και είναι δύσκολο να εφαρμόζουν τις νέες ιδέες στον απόλυτο βαθμό. Το θετικό είναι ότι αρχίζουν και καταλαβαίνουν το τρόπο που λειτουργώ σαν προπονητής και μέρα με την ημέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Πλέον αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά χωρίς πολλά λόγια