Connect with us

4ος Όμιλος

Λουτσιάνο: Δεν αλλάζει ο στόχος μας

Published

on

Ικανοποιημένος από τη νίκη που πανηγύρισε η ομάδα του απέναντι στο Ηράκλειο εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Ντε Σόουζα Λουτσιάνο στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς. Ο ίδιος ωστόσο στάθηκε στην σημασία του τρίποντου, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του ερχόμενη αγωνιστική θα κληθεί να δώσει ένα δύσκολο ματς απέναντι στην Κηφισιά με αποτέλεσμα να διατηρήσει χαμηλά τους τόνους. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε για το ματς με το Ηράκλειο:

Πιστεύω ότι από την πλευρά μας κάναμε ένα αρκετά καλό ματς που όποιος ήταν στο γήπεδο αντιλήφθηκε ότι ήμασταν ανώτεροι. Παίξαμε στο μισό γήπεδο το Ηράκλειο και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Στη μοναδική φάση που έκανε ο αντίπαλος ισοφάρισε, σε μια στιγμή που είχαμε έλλειψης συγκέντρωση και δεν βγήκαν τα μαρκαρίσματα Στην επανάληψη είχαμε ευκαιρίες, δεν μας δόθηκαν δυο πέναλτι, μας ακυρώθηκαν δυο γκολ, παρ’ όλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος και δικαιωθήκαμε’.

Όσον αφορά για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Κηφισιά, ο ‘Λούτσι’ είπε:

Κερδίσαμε ένα ματς και κοιτάμε τον αγώνα με την Κηφισιά. Πάμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς παρότι ο αντίπαλος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση οσον αφορά το θέμα των αποτελεσμάτων . Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα’.

Ερωτηθείς πως αισθάνεται που θα βρει απέναντι του τον πρώην του συμπαίκτη στον Ολυμπιακό, Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο Βραζιλιάνος κόουτς πρόσθεσε: Ο Στέλιος είναι ένα εξαιρετικό παιδί που πριν από λίγο καιρό ανέλαβε την Κηφισιά. Γνωριζόμαστε σαν συμπαίκτες και τώρα η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να αναμετρηθούμε ως αντίπαλοι προπονητές. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σαν ομάδα, όπως το ίδιο θα κάνει και ο Στέλιος. Του εύχομαι καλή πορεία και ο καλύτερος ας κερδίσει’.