Connect with us

4ος Όμιλος

Λουτσιάνο: Πρέπει να κοιτάξουμε στα μάτια τον ΟΦΗ

Published

on

Τη νίκη σε τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Ηλυσιακός ωστόσο αυτή τη φορά o βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Άλλωστε, οι κιτρινόμαυροι θα βρουν απέναντι τους τον ΟΦΗ, που θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη προκειμένου να πλησιάσει όσο μπορεί από την πλευρά του στην κορυφή, και αυτό δείχνει ότι οι παίκτες του Ντε Σόουζα Λουτσιάνο θα πρέπει να δουλέψουν τέλεια μέσα στο γήπεδο για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Το θετικό για τον Βραζιλιάνο προπονητή είναι ότι εκτός από τους τραυματίες Σύσκο και Κατσιγιάννη, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Πουλάκο να σημειωθεί ότι παρότι ο πρώτος σκόρερ τς κατηγορίας ταλαιπωρήθηκε με αιμάτωμα δείχνει να είναι καλά και θα δώσει το παρών.

Από εκεί και πέρα, με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα stoplekto.gr ο κ. Λουτσιάνο αναφέρθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ λέγοντας: Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ δύσκολη και ιστορική ομάδα. Τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς. Γνωρίζουμε το όνομα και την ιστορία του αντιπάλου, αλλά παίζουμε στην ίδια κατηγορία και πρέπει να το κοιτάξουμε στα μάτια’. Σε ερώτηση για το που θα κριθεί το ματς ο έμπειρος κόουτς είπε: Από τώρα δεν μπορούμε να πούμε που θα κριθεί. Όπως και είπα πριν, τα παιδιά ακολούθησαν τις οδηγίες σωστά όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, Θα μπουν από αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα.