Connect with us

4ος Όμιλος

Λουτσιάνο: Στόχος να καλυφθεί το χαμένο έδαφος

Published

on

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα τον διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης θα παραταχθεί το απόγευμα της Κυριακής ο Ηλυσιακός στο εντός έδρας ματς με τον Ιάλυσο για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Βαγγέλης Κατσιγιάννης και Σπύρος Σύσκο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Ντεμπούτο στον πάγκο των κιτρινόμαυρων θα πραγματοποιήσει ο Ντε Σόουζα Λουτσιάνο ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στο σύλλογο πριν από μερικές ημέρες, αντικαθιστώντας τον Μάρκο Μαυρομάτη, και στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφερόμενος στην πρόταση που του κατατέθηκε υπογράμμισε:

Εδώ και πολύ καιρό, υπήρχε ενδιαφέρον του Ηλυσιακού, όμως πάντα κάτι συνέβαινε και δεν ολοκληρώνονταν η συμφωνία, είτε επειδή ήμουν σε ομάδα, είτε επειδή ο Ηλυσιακός είχε ήδη προπονητή. Έτσι τώρα που έφυγε ο προπονητής συζητήσαμε και δεν βρήκα κανένα λόγο να μην συνεργαστώ μαζί τους. Είναι ιστορική ομάδα και κατά τη γνώμη μου είναι κρίμα που βρίσκεται εδώ σε αυτή την κατηγορία. Για να συμβαίνει αυτό πάει να πει οτι κάτι δεν γίνεται καλά. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί πλέον να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και μακάρι να τα καταφέρουμε. Έχω δει την ομάδα αρκετές φορές αλλά άλλο να ζεις καθημερινά με τον σύλλογο και άλλο να βλέπεις τα πράγματα απέξω’.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον Ιάλυσο υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Ένα ακόμη παιχνίδι για τον Ηλυσιακό εντός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Θα είναι ένα ντέρμπι που θα προσπαθήσουμε οπωσδήποτε να πάρουμε τους βαθμούς. Γνωρίζουμε τη δυσκολία αφού ο αντίπαλος έχει καλη ψυχολογία, αλλά, από τη στιγμή που αναλάβαμε την ομάδα θέλουμε τα παιδιά να παλεύουν κάθε ματς και να το κοιτάζουν σαν τελικό αρχής γινόμενες από τον αγώνα της Κυριακής.