Connect with us

slideshow

Λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Published

on

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Λαυρίου,καθώς χάρις σε γκολ που σημείωσε η χρυσή αλλαγή του Πέτρου Μίχου, Βαλεντίν Γιαχάεβ, στο 89′, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Νέας Ιωνίας με 2-1. Στο 13′ ο Δρακόπουλος είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 55′ με τον Ρόππα. Στο 75′ ο Τσαμουρλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον προσφυγικό σύλλογο αφού σημάδεψε δυο φορές το δοκάρι στην ίδια φάση. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βίλα στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Μίχος): Καραμολέγκος, Καραγιάννης Λ. (55′ λ.τρ. Πούλος), Καργιάννης Β., Μπεργιάννης (39′ λ.τρ. Βαφειάδης Φ.), Βαφειάδης Σ., Μπουλάρι, Βίλα, Ρεντζής, Παράσχος, Πάλλης (65′ Γιαχάεβ Β.), Δρακόπουλος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Καπούταγλης, Πλάντζος, Ρόππας, Τερλελής, Πρισιμιτζής, Σπαγγής (70′ Χρούσης), Αχμέτ, Τύρπος, Νησαριώτης, Βογατσάς (46′ Βουτσίνος), Τσαμουρλίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply