Connect with us

4ος Όμιλος

Λύγισε την Επισκοπή ο Ιωνικός με σούπερ Παλιγγίνη

Published

on

Έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακα Παλιγγίνη που όσες φορές χρειάστηκε με τις καταπληκτικές του επεμβάσης διατήρησε ανέπαφη την εστία του, ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής που σε ακόμη ένα ματς απέδειξε ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Με αυτή τη νίκη, οι Νικαιώτες βρίσκονται στην 5η θέση μαζί με τον Ηλυσιακό έχοντας συγκεντρώσει 19 βαθμούς, σε αντίθεση με τους Ρεθυμνιώτες που παρέμειναν προτελευταίοι. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και σκόραραν στο 8′ με τον Παναγιώτη Καραχάλιο όμως το τέρμα ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Η απόφαση αυτή δεν πτόησε τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν στο 17′, όταν ο Προβατίδης κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γιώργος Ντούλιας ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0 φτάνοντας τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στα επόμενα λεπτά, η Επισκοπή άπλωσε στο γήπεδο τις πλούσιες επιθετικές αρετές που διαθέτει σαν σύνολο, όμως λογάριαζε χωρίς τον τερματοφύλακα, Παλιγγίνη, ο οποίος σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις δήλωσε παρών κρατώντας το 1-0. Οι Ρεθυμνιώτες παρότι είχαν την κατοχή κυρίως στην επανάληψη, στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια αποχωρώντας από ακόμη ένα ματς με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, με το αποτέλεσμα να τους αδικεί βάση απόδοσης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Παλιγγίνης, Τσαφταρίδης, Κατσίκιας, Μιχελής, Κυριακίδης, Κρητικός, Καραχάλιος Α. (75′ Μιχαλακάκος), Προβατίδης, Καραχάλιος Π. (16′ λ.τρ. Αθανασόπουλος (89′ Γεωργακόπουλος)), Ντούλιας, Παντελίδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Γκώνιας): Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης, Παππάς, Μποτωνάκης, Σταυρόπουλος (6′ λ.τρ. Γούλας), Τοπάλι, Δελήμπασης, Φωτάκης, Σπάσιτς, Ηλιόπουλος.