Connect with us

4ος Όμιλος

Λύτρωση για Κηφισιά με Χαϊκάλη

Published

on

Η ουσια για την Κηφισιά στο παιχνίδι με τον Άλιμο ήταν η νίκη και αυτό διότι η ομάδα των βορείων προαστίων ήθελε να πλησιάσει την κορυφή προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου το πέτυχε αφού επικράτησε με το φτωχο πλην πολύτιμο 1-0 των ‘μπλε’ και έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη, ο ουραγός ΑΟΤ Αλίμου εμφανίστηκε με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη απέναντι στο Ηράκλειο την περασμένη εβδομάδα ωστόσο δεν κατάφερε παρότι παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός για αρκετά λεπτά να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Με τη νίκη αυτή οι Κηφισιώτες παρέμειναν στην 4η θέση φτάνοντας τους 18 βαθμούς, ενώ ο ΑΟΤ Αλίμου έμεινε στην τελευταία θέση με απολογισμό τρεις βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας φάσεις μπροστά από την εστία του Αμουτζάκη ενώ είχαν και δοκάρι σε σουτ -κεραυνό του Έσλερ στο 19′.. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αναλώθηκαν σε παθητικό ρόλο προσπαθώντας κυρίως να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 80′ ο Χαϊκάλης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του Δημήτρη Βέρμπη ο οποίος αγωνίστηκε μετά από αρκετό διάστημα και είχε εξαιρετική παρουσία.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης, Μουσταφίδης, Γεωργίου, Μιχαλόπουλος (84′ Οσμανάι), Καραδέμητρος, Παληαρούτας (58′ Βέρμπης), Γκέζος (68′ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Ζήκος Ζήσης): Αμουτζάκης, Κόπελας, Αφράτης (81′ Νούλας), Πέττας, Νταϊφώτης, Σαμιώτης, Χρήστου (86′ Μανωλιάς), Καραγιάννης, Σάμιος, Καζαντζής, Γοργάκης.