Connect with us

7ος Όμιλος

Μάγκας ο Αστέρας Αμαλιάδας… απέδρασε με διπλό από τα Σπάτα!

Published

on

Μπορεί ο Αστέρας να προέρχονταν από μια δύσκολη εβδομάδα, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να κάνει το καθήκον του.

Η ομάδα από την Αμαλιάδα που έχει δείξει ότι έχει τις προδιαγραφές για να προχωρήσει σε επαγγελματικό επίπεδο κατάφερε να πετύχει κάτι που για πολλούς φάνταζε δύσκολο.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Θοδωρή Γκάτζιου πήρε ένα σπουδαίο… διπλό στην έδρα του Αήττητο, υποχρεώνοντας τους “πράσινους” στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα επικρατώντας με 2-1.

Οι πρωταθλητές του 5ου ομίλου παρότι μ1έχρι το 30′ δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο, ισορρόπησαν στη συνέχεια και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Μαραθιανού στο 56′ με πλασέ έδειξαν χαρακτήρα

Σίγουρα, κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε η άμεση ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων με το σουτ του Κέρι στο 60′.

Ο Αστέρας έλεγξε το ρυθμό μετά το 1-1 και βρήκε τη φάση που έψαχνε στο 85′ όταν ο Μπαρμπαρούσης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 μέσα σε κλίμα ένθερμων πανηγυρισμών.

Στο 8′ ο Καλογερής είχε δοκάρι για τον Αήττητο.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Κατσικογιάννης (88′ Γκούμας), Καλογερής, Μαραθιανός (71′ Ηρακλής), Τσιλιγγίρης (84′ Σκούμας), Νικλητσιώτης, Φαρινόλα

ΑΣΤΕΡΑΣ (Θοδωρής Γκάτζιος) Τσάμης, Μπουτσικάκης (30′ Αντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Κασνέτσι, Αρβανίτης, Ενγκουεμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι (90+1′ Κυριάκος), Μηνας (81′ Σταθάτος)