Connect with us

slideshow

Μάγκας ο Αττικός στο ντέρμπι με τα Πετράλωνα

Published

on

Ντέρμπι με τα όλα του στην Ακαδημία Πλάτωνος όπου ο γηπεδούχος Αττικός επικράτησε 3-2 των Πετραλώνων και έβαλε φωτιά στην υπόθεση άνοδο για τον δεύτερο όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 8′ το φάουλ του Παπαδάκη κατέληξε στην συμβολή των δοκών του Λογοθέτη αλλά οι πράσινοι βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 21′. Ο Συμεωνίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Καπακτσόγλου δεν υπολόγισε σωστά και ο Μπίντζος άνοιξε το σκορ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στη συνέχεια ο Λογοθέτης στο 29′ και ο Καπακτσόγλου στο 33′ σταμάτησαν σωτήρια τους Ρόκο και Κοτούλια αντίστοιχα δείχνοντας την κλάση τους. Λίγο πριν το ημίχρονο όμως ήρθε το δεύτερο χτύπημα για την ομάδα των κυανέρυθρων που είδε τον Κοτούλια να αξιοποιεί την ασίστ του Ασλανίδη.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σημάδια ζωής στο 53′ όταν μείωσαν με το πλασέ του Σανή και έδωσαν στην αναμέτρηση δραματικό χαρακτήρα. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έπαιζαν αποκλειστικά για την νίκη και στο 75′ ο Κοτούλιας υποδέχτηκε την σέντρα του Γραμματικόπουλου και με δύσκολο σουτ έγραψε το 3-1 ενώ δύο λεπτά αργότερα παραλίγο να έρθει το 4-1 αλλά η κεφαλιά του Ασλανίδη δεν πέρασε την γραμμή σύμφωνα με τον Ζαραβίνο. Στο 82′ ο Ντζέλια αντίκρισε την απευθείας κόκκινη και οι κυανέρυθροι βρήκαν ευκαιρία να μειώσουν στο 86′ με πλασέ του Ρόκα για το τελικό 3-2. Τέλος για πέναλτι στο 89′ διαμαρτύρονται τα Πετράλωνα όταν το κράτημα του Τετριμίδα στον Γκιόλα έριξε τον τελευταίο εντός περιοχής.

Έτσι, δεύτερος έχοντας παρέα την Λυκόβρυση είναι πλέον ο Αττικός με 57 βαθμούς έναντι 56 των Πετραλώνων.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Τουμπακάρης, Ελευθερίου.

Αττικός: Λογοθέτης, Νικολάκος (52΄Γραμματικόπουλος), Ντζέλιας, Τετριμίδας, Τσολάκος, Μπίντζος, Συριόπουλος (80′ Γρίβας), Ασλανίδης, Καπαρδέλης, Συμεωνίδης, Κοτούλιας.

Πετράλωνα: Καπακτσόγλου, Μεμπελίκας, Αναγνωστόπουλος, Κατσιγιάννης (68′ Γκιόλας), Φλωράκης (61΄Κουτσουρούπας), Μαντζιώκας, Κοθράς, Σάνη, Ρόκα, Παπαδάκης. Μακρυπούλιας (46′ Παπανδρέου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply