Connect with us

4ος Όμιλος

Μάγκικο διπλό στην Κρήτη ο Ατρόμητος

Published

on

Χάρις σε τέρμα του Γιαννουλάκη στο 2′ των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος Πειραιά απέδρασε με το διπλό από την Κρήτη επικρατώντας με 3-2 του ΠΑΟ Κρουσώνα και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 3′ με πέναλτι του Τριανταφύλλου, όμως οι Πειραιώτες απάντησαν άμεσα με τον Αργυρίου 2′ αργότερα να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με πέναλτι του Παναγιωτόπουλου, με τον Τριανταφύλλου στο 83′ να ισοφαρίζει σε 2-2. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα οδηγούνταν σε παράταση, ο Γιαννουλάκης με φοβερή επέλαση και σουτ «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ, δίνοντας τη νίκη και την πρόκριση στον Ατρόμητο.

Διαιτητές: Κετεσίδης, Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)-Τζάκος (Αθηνών),
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Κόλλιας, Γκαλίτσιος, Μασέλης, Πουλάκης, Ταβλαδωράκης, Σερέτης, Σκουτέλης (72′ Μπάτσι), Γούλας, Φουκαράκης, Κρίτσας, Τριανταφύλλου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Άγγελος Πυρένης): Καρνέζης, Στεφανής (75′ Σαμαράς), Γιαννουλάκης, Μαντζώρος, Μηλιώνης, Αγκόλι, Σουλελές, Καψαλόποδας, Αργυρίου (75′ Παναγιωτόπουλος), Ράπτης, Γεωργιάδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply