Connect with us

Γ Εθνική

Μάχη για δύο θέσεις στο φινάλε των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής

Published

on

Με δύο εισιτήρια να ζητούν κάτοχο ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών της Γ’Εθνικής για την άνοδο στην Super League 2.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν εξασφαλίσει την άνοδο η Παναχαϊκή και ο Αγροτικός Αστέρας.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο γήπεδο του Ρουφ, όπου ο ΠΑΟ Ρουφ θα υποδεχτεί τον Μακεδονικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν την άνοδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία. Θεωρητικά ο ΠΑΟ Ρουφ μπορεί να ανέβει και με ισοπαλία, αν η Προοδευτική ηττηθεί από την Παναχαϊκή με πάνω από 6 γκολ διαφορά. Ο Μακεδονικός ανεβαίνει και με ήττα, αν ταυτόχρονα ηττηθεί και η Προοδευτική.

Στο επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι της Νίκαιας, η Προοδευτική θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή. Οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν με νίκη η ισοπαλία, αλλά και με ήττα αν ταυτόχρονα ηττηθεί ο ΠΑΟ Ρουφ και δεν νικήσει η Ηλιούπολη με αστρονομικό σκορ…Η Παναχαϊκή θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου, αφού μέχρι τώρα έχει μόνο νίκες…

Το πρόγραμμα κλείνει ο αγώνας της Ηλιούπολης με τον Ηρακλή Λάρισας. Οι γηπεδούχοι θεωρητικά ελπίζουν για την άνοδο, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συμβούν πολλά. Αρχικά να νικήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ διαφορά, και παράλληλα να μην νικήσει ο ΠΑΟ Ρουφ, αλλά και να ηττηθει η Προοδευτική με μεγάλο σκορ. Αυτή τη στιγμή η διαφορά τερμάτων της Προοδευτικής είναι στο +4 και της Ηλιούπολης στο -2.

Συνοπτικά το πρόγραμμα, με όλα τα παιχνίδια να αρχίζουν στις 18:00…

Ηλιούπολη- Ηρακλής Λάρισας

ΠΑΟ Ρουφ- Μακεδονικός

Προοδευτική- Παναχαϊκή

ΡΕΠΌ Αγροτικός Αστέρας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ

15 β: Παναχαϊκή (10-3)

10 β: Αγροτικός Αστέρας (9-6)

8 β: Μακεδονικός (3-2)

7 β: Προοδευτική (6-2)

6 β: ΠΑΟ Ρουφ (5-7)

4 β: Ηλιούπολη (3-5)

1 β: Ηρακλής Λάρισας (2-13)

Ο Αγροτικός Αστέρας έχει ολοκληρώσει τους αγώνες του.