Connect with us

slideshow

«Μίλησε» η καρδιά του Παπουτσή

Ο 36χρονος αμυντικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τελικού

Published

on

Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ένας αγώνας χωρίς γυρισμό. Για αυτό και δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί καθαρά στο ποιος θα το θελήσει περισσότερο και ποιος θα φανεί στη δύσκολη στιγμή. Το Αιγάλεω σήμερα(9/4) είχε τον Κώστα Παπουτσή. Αυτή ήταν η διαφορά απέναντι στον Χαραυγιακό. Παρά τα 36 του χρόνια, ο πολύπειρος αμυντικός άντεξε και στα 120’ του αγώνα και ήταν αυτός που με δικό του αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ στο 102’ έκρινε την αναμέτρηση.

Σε ένα αρκετά νευρικό παιχνίδι, με τους συχνούς τραυματισμούς να διακόπτουν την ροή του αγώνα και να μην αφήνουν το ρυθμό να κυλήσει, Αιγάλεω και Χαραυγιακός δεν μεγαλούργησαν επί τάπητος, με το ματς να οδηγήται μοιραία στην παράταση, όπου εκεί «μίλησε» η καρδιά του Παπουτσή.

Από το «Σίτι» ξεχώρισαν επίσης ο κινητικός Κοντιζάς, ο ηρωικός Λαμπρογεώργος και ο γκολκίπερ Τσαϊλάκης, που έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 78’ σε σουτ του Στασινόπουλου κρατώντας το Αιγάλεω στο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά στον Χαραυγιακό ξεχώρισε ο δυναμικός Κατσούλας, ο Στασινόπουλος, ο Μπιρμπιλής, ενώ μεγάλη απώλεια ήταν ο τραυματισμός του Μπίτιλη που αποχώρησε στο 67’, σε ένα σημείο που ήταν αρκετά απειλητικός.

telikos kipellou epsa14

Όσον αφορά τη διαιτησία του Τριτσώνη η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο λάθος δεν το έκανε. Βέβαια οι  άνθρωποι του Χαραυγιακού  «φωνάζουν» για κάποιες φάσεις. Ωστόσο η παρουσία του ήταν ικανοποιητική χωρίς να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Εύκολο έργο είχαν από την άλλη μεριά οι βοηθοί Σαμοΐλης και Φωτόπουλος Α..

 

  • Τον τελικό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του  Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιά Αλέξης Αγγελόπουλος, οι προπονητές Νίκος Καρούλιας, Γιώργος Βαζάκας και Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.
  • Τουλάχιστον 2.000 φίλοι του ποδοσφαίρου παρευρέθηκαν στον τελικό. Το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθη Μεγάλη Πέμπτη δεν βοήθησε την προέλευση του κόσμου.
  • Την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Πανγιώτης Δημητρίου στον αρχηγό του Αιγάλεω Πάντου Τζανετάκου  ο οποίος αξίζει να σημειωθεί  αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τραυματίας.
  • Οι τραυματισμοί είχαν την τιμητική τους στον 44ο τελικό του Κεπέλλου Αθηνών. Το Αιγάλεω έκανε δυο αναγκαστικές αλλαγές, αυτές των Στριμμένου στο 20’ και του Σταύρου στο 90’, ενώ ο Χαραυγιακός «έχασε» στο 67’ τον Μπίτιλη. Αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν συχνές διακοπές λόγω μικροτραυματισμών. Αρκετή δουλειά για το γιατρό του αγώνα Αντώνη Λεμονή που τα κατάφερε περίφημα.

 

Σκάουτινγκ από…Πειραιά

 

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν και πειραιώτικα… «μάτια». Ο λόγος για τον Μηνά Χατζηαντωνίου από το Κερατσίνι και τον Κώστα Αρζένη, προπονητή του Ίκαρου Καλλιθέας. Φυσικά και οι δυο για να κατασκοπεύσουν το Αιγάλεω καθώς σε λίγες βδομάδες θα κοντραροχτυπηθούν στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply