Connect with us

6ος Όμιλος

“Μίλησε” στο τέλος ο Πανελευσινιακός και μείωσε την ψαλίδα- 2-0 τον Αιολικό

Published

on

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο μουδιασμένος Πανελευσινιακός πήρε κομβικής σημασίας νίκη στα τελευταία λεπτά με 2-0 του ανταγωνιστικότατου Αιολικού και σε συνδυασμό με την γκέλα της πρωτοπόρου Προοδευτικής, μείωσε την διαφορά από την κορυφή μόλις στον έναν βαθμό.

Μετά από ένα τελείως “άγευστο” πρώτο ημίχρονο, χωρίς ένταση, ρυθμό και ευκαιρίες, στην επανάληψη και οι δύο ομάδες ανέβασαν στροφές, χάνοντας στο 51′ αμφότερε μεγάλες ευκαιρίες με τους Βεζιρτζόγλου και Γκέζο, που νικήθηκαν από τους Βρονταρά και Γκλώτσο που απέκρουσαν.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο αφυπνίστηκαν και έφτασαν στο σπουδαίο “τρίποντο” με τέρματα των Παπατζίκου(87′) και Σεκούμπα(90′).

Διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος(Δωδεκανήσου).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΑΝΙΑΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μαρής(92′ Ξενοπανάγος), Αντωνακόπουλος(46′ Σεκούμπα), Μπούσης(46′ Μακρίδης), Βεζιρτζόγλου, Λαζαρίδης(82′ Τσακίρης), Μουσκάι(60′ Ερέρα).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(Θοδωρής Γιακαλής): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κορούπης, Τακίδης, Πάτας, Νικολάου, Κρητικός, Γιουκαρής, Μουκίδης, Πινέιρο(84′ Παπιομίτογλου), Γκέζος(65′ Κονδύλης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ