Connect with us

4ος Όμιλος

Μίχος: Η Τρίγλια ήταν η καλύτερη ομάδα που έχουμε παίξει (video)

Published

on

Την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής σε αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικής χαρακτήρισε την Τρίγλια Ραφήνας ο προπονητής του Ιάλυσου, Πέτρος Μίχος αμέσως μετά το ματς στη συνέντευξη τύπου. Ο ίδιος τόνισε ότι οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ότι πίεσε πολύ ασφυχτικό τρόπο την ομάδα πράγμα που δεν έχει πετύχει κανένας άλλος αντίπαλος μέχρι στιγμής. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Πέτρου Μίχου:

Καταρχάς θα ξεκινήσω διαφορετικά γιατί μ’αρέσει να είμαι δίκαιος απέναντι στο ποδόσφαιρο. Ήταν η καλύτερη ομάδα που παίξαμε. Ίσως δεχτήκαμε την περισσότερη πίεση που έχουμε δεχτεί σε άλλο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην Τριγλία για την απόδοση της και στον κόουτς γι αυτό το αποτέλεσμα. Ξέραμε αλλά δεν περίμενα τόσο καλά πράγματα ειλικρινά. Εμείς είχαμε πέντε απουσίες και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να αναπληρώσουμε άσχετα εάν και τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν τα έδωσαν όλα. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα να απενεργοποιήσουμε όσο μπορούσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου και να κάναμε αυτές τις τρεις τέσσερις ευκαιρίες για να πετύχουμε τέρμα πράγμα το οποίο έγινε. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα δεν το συζητώ. Βάση αυτών που είπα προηγουμένως και θέλω να πω ότι και σε αυτά τα αποτελέσματα χρειάζεται και λίγο τύχη την οποία την είχαμε σε αυτό το παιχνίδι’.

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον Ιάλυσο τη φετινή σεζόν, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

Αυτό που είπα από την αρχή της σεζόν. Δηλαδή να φτάσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Δεν μπορούμε να κοιτάμε κάτω, ούτως ώστε να βγάλουμε αποτελέσματα κι άλλα για να δώσουμε την ανάσα αυτή που θέλουμε τη βαθμολογική και να καταφέρουμε πραγματικά να δουλέψουμε σε βάθος ούτως ώστε να μείνουνε και κάποια παιδιά προς όφελος της ομάδας. Δουλεύουμε μόνο με ελληνόπουλα και είμαστε περίπου τα 22 από τα 25 άτομα που έχουμε στην ομάδα Ρόδιοι ποδοσφαιριστές και αυτό είναι σημαντικό για εμάς.