Connect with us

4ος Όμιλος

Μίχος: Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά

Published

on

Παρά την θετική εκκίνηση στον Ιάλυσο διατηρούν χαμηλά τους τόνους και αυτό διότι ακολουθεί η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Στο στρατόπεδο των νησιωτών επικρατεί ηρεμία και με το σύνθημα ‘κεφάλια κάτω και πολύ δουλειά’ άπαντες επικεντρώνουν την προσοχή τους στον αγώνα με τους Ηρακλειώτες. Πέρα από τον αντίπαλο, ο προπονητής των νεοφώτιστων, Πέτρος Μίχος, καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα αφού εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Παπαδημήτρη και Σταύλα. Πρόκειται για δυο σημαντικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ωστόσο δύσκολα θα προλάβουν να δώσουν το παρών στον αγώνα. Στο μεταξύ, ο έμπειρος προπονητής, μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟ Κρουσώνα όπου και τόνισε: Στο ματς με τον ΑΟ Γλυφάδα πρέπει να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς που σίγουρα ήταν πολύ σημαντικοί. Βέβαια η απόδοση μας δεν είχε το ίδιο επίπεδο με την 1η αγωνιστική. Αυτά προσπαθούμε να διορθώσουμε γιατί μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εκείνο που θα ζητήσω βέβαια από τους ποδοσφαιριστές και αυτό που ζητάω όλη την εβδομάδα είναι ότι πρέπει να το αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά. Είναι ένα ματς με τις δικές του δυσκολίες και θα πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά πέρα από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε’.

‘Θα το σκεφτούμε για μεταγραφή’

Ερωτηθείς εάν η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή μετά το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Γιάννη Σίμωση, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε:

Είναι ένα πρόβλημα αυτό διότι έφυγε ένας καλός ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι θα κάτσω με την διοίκηση σήμερα ή αύριο να βάλουμε πάλι τα πράγματα κάτω για να δούμε εάν πρέπει να προχωρήσουμε αυτή την εποχή σε μια τέτοια κίνηση. Μια κίνηση που για να συμβεί θα πρέπει είτε να βρούμε ποδοσφαιριστή που δούλευε σε ομάδα και αποχώρησε γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πάμε σε παίκτη που ήταν ελεύθερος και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί και να φτάσει στο επίπεδο των άλλων παικτών. Είναι δύσκολη απόφαση, όμως ασφαλώς και θα ήθελα δυο με τρεις παίκτες στο ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά για να παρθούν αυτές οι αποφάσεις χρειάζεται σωστή σκέψη επειδή δεν μου αρέσει να φορτώνω με παραπάνω χρήματα την ομάδα και ιδιαίτερα με χρήματα μη αποδοτικά θα το σκεφτούμε πάρα πολύ για το ποιος θα είναι και αν θα είναι κάποιος που θα μας στελεχώσει’.