Connect with us

slideshow

Μακρυωνίτη ο Ιωνικός…

Published

on

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ιωνικός με την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Ηλία Μακρυωνίτη απο την ΑΕΚ. Με την προσθήκη του έμπειρου τερματοφύλακα που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Ενωση, ισχυροποιείται σε μέγιστο βαθμό ο Ιωνικός στη θέση του γκολκηπερ καθώς υπάρχει πλέον υπεροπλία κάτω απο τα δοκάρια.

 

Ο Μακρυωνίτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/4/1989. Αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες Γ/ ΕΘνικης , ενώ πέρυσι τον απέκτησε η ΑΕΚ, καθώς διέκρινε το ταλέντο του όταν τον παρακολούθησε αγωνιζόμενο στον ΠΑΟ Ρουφ του οποίου υπήρξε παίκτης για δυο σεζόν ( 2010-11 κ 2011-12).

 

O Μακρυωνίτης επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του Ιωνικου στη Νίκαια για να επικυρώσει τη συμφωνία με τη νέα του ομάδα. Εκεί βρέθηκε και ο Κώστας Μπουλούλης, ο νεαρός μεσοεπιθετικός από τον Ατρόμητο που εντάχθηκε μια μέρα πριν στους Νικαιώτες.

 

Οι δυο ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με τον τεχνικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ρωμαντζή και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

 

Ηλίας Μακρυωνίτης: “Ηρθα σε ομάδα με μεγάλους στόχους. Θα δώσω το εκατό τοις εκατό απο τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω. Η χρονιά προβλέπεται δύσκολη και το πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Ομως η δουλειά που κάνει το τεχνικό τιμ και οι νέοι παίκτες είναι για ανώτερη κατηγορία. Με πίστη και αφοσίωση στο στόχο της ομάδας που ειναι πρωταγωνιστικός, ευελπιστώ ότι θα ανταμειφθει η προσπάθεια τόσο σε ατομικό πόσο και σε ομαδικό επίπεδο.”

 

Κώστας Μπουλούλης: “Ειναι τιμή μου να αγωνιστώ στην ιστορική αυτή ομάδα. Αισθάνομαι το βάρος των υποχρεώσεων μου και τις απαιτήσεις της διοίκησης και του κόσμου και είμαι έτοιμος να δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να πραγματοποίησει ο Ιωνικός το μεγάλο του στόχο που είναι η επιστροφή στη Super League.”

 

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ

 

Βραδιά των παλαιμάχων του Ιωνικού θα ειναι η αυριανή, καθώς η Διοικούσα Επιτροπή του ιστορικού συλλόγου θα παραθέσει δείπνο για να τιμήσει τους θρύλους της ομάδας της Νίκαιας που μεγαλούργησαν με τα χρώματα του Ιωνικού στο πρόσφατο αλλα και απώτερο παρελθόν.

 

Με ανοικτή πρόσκληση ο προέδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟ Ιωνικός, καλούν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές αύριο το βράδυ(24/7) στις 9 μ.μ στην ταβέρνα “Μιχάλης” οδός Κύπρου και Ρεδαιστού στη Νίκαια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply