Connect with us

slideshow

Μανδραϊκός – Νέα Πέραμος 2-0 (φωτο)

Published

on

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία ο Μανδραϊκός επικράτησε με 2-0 της Νέα Περάμου για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ και πλέον βρίσκεται με το. μισό πόδι στον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Σταύρου Ψυμουλάκη είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο έπεσε πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7′ με κεφαλιά του Θάνου, ενώ στο 36′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Στο 54’ο Αλεξανδρόπουλος επιχείρησε το σουτ όμως ο Πλουμπής είχε «όχι» απομακρ0ύνοντας με τα πόδια. Λίγο αργότερα ο Γκογκολάρι αποσόβησε τη μπάλα πάνω στη γραμμή με ανάποδο ψαλίδι σε προσπάθεια του Λαμπρογεώργου. Στο 70′ οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΔΑ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, καθώς το σουτ του Ζουράβλιοβ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Πλουμπή. Ό,τι δεν κατάφερε ο Ζουράβλιοβ έκανε 1′ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Γεωργιάδης διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στη συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Πλουμπής για εξύβριση του διαιτητή και τη θέση του κάτω από την εστία πήρε ο Γραμματικός δεδομένου ότι είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την φάση του δεύτερου τέρματος καθώς “υποστηρίζουν” ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσαιντ.

Καλή η διαιτησία του Βάτσιου με βοηθούς τους Σταμάτη και Κρετσίμο

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τζήμας, Κωνσταντινίδης(80′ Γεωργιάδης), Τσιγκρής, Δημητριάδης, Ευθιμίου, Δήμου, Αλεξανδρόπουλος (59′ Νεανίδης), Ζουραβλίoφ(75′ Γκαβτζίδης), Θάνος, Ξύδης, Λαμπρογιώργος.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Πλούμπης, Καλαμίδας, Φωτίου(79′ Μπραχάλης), Γκογκολλάρι, Γραμματικός Σ. Τσιούνης, Πατσιονίδης, Καραγιάννης(17′ λ.τρ. Λουκίδης), Τσακάϊ(83′ Πετρόπουλος), Μπρίλης, Μανώλης.

Κ.Π

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply