Connect with us

4ος Όμιλος

Μανδύλης: Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο

Published

on

Η στήλη “ΔΗΛΩΣΕΙΣ” της επίσημης ιστοσελίδας της Τριγλίας Ραφήνας, φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα τον Ανδρέα Μανδύλη. Έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό, που έχει προσφέρει πολλές λύσεις στην ομάδα της Ραφήνας.

Καλησπέρα Ανδρέα. Την Κυριακή η Τριγλία αντιμετώπισε ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο, όπως είναι ο ΟΦΗ και τελικά τα κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Καλησπέρα. Είναι έτσι όπως τα λέτε. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν ιστορικό σύλλογο. Μία μεγάλη ομάδα ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Είμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι όλοι οι ποδοσφαιριστές, για την επίτευξη του αποτελέσματος. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας. Μοχθήσαμε για τη νίκη και τελικά την πήραμε. Αυτό πιστεύω το αποτέλεσμα θα γραφτεί στην ιστορία του συλλόγου της Τριγλίας.

Την άλλη Κυριακή η Τριγλία αντιμετωπίζει τον Ερμή Ζωνιανών στην έδρα του. Ποιες οι προβλέψεις σου για αυτον τον αγώνα;

Από τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο Ερμής Ζωνιανών στην έδρα του, πέντε στα πέντε, ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας. Και αυτό το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όπως και τα υπόλοιπα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Εμείς θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πάντα δίνουμε και την ψυχή μας γι’ αυτή την ομάδα.

Έχεις αγωνισθεί σε αρκετά σωματεία και έχεις πλούσιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Πως βλέπεις το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της Τριγλίας;

Το κλίμα είναι τέλειο. Αυτό φαίνεται από τα αποδυτήρια, που όλα τα παιδιά είμαστε δεμένα μεταξύ μας. Η διοίκηση της ομάδας μας δείχνει εμπιστοσύνη και αυτό είναι πολύ καλό. Εάν δεν υπάρχει ηρεμία και καλό κλίμα, αυτό δυσχεραίνει το δύσκολο έργο τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και του τεχνικού επιτελείου.

Τι βλέπεις Ανδρέα για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον;

Αυτό που νομίζω ότι προέχει, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον κάθε αθλητή, είναι να υπάρχει στην ομάδα ένα υγιές περιβάλλον. Έτσι κι εμείς οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιζόμαστε καλύτερα. Αυτό ψάχνω στην καριέρα μου. Γιατί στο ποδόσφαιρο τελικά μένει η καλή φήμη και οι φιλίες που θα έχουν δημιουργηθεί.