Connect with us

4ος Όμιλος

Μανωλακάκης: Γνωρίζουμε ότι ο Ηλυσιακός διαθέτει αξιόλογο σύνολο

Published

on

Ντεμπούτο στον πάγκο της Επισκοπής στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Μανωλακάκης ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τάκη Γκώνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον αγώνα με τους ‘κιτρινόμαυρους’, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι επιστρέφει στην φυσική της έδρα, ώστε να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, η δήλωση του: Για εμάς είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζουμε στη φυσική μας έδρα από την αρχή τς σεζόν και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν δύσκολο και ικανό αντίπαλο, όμως σαν ομάδα δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες βαθμών. Θεωρώ ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όντας γηπεδούχοι’.

Ερωτηθείς εάν έχει εικόνα για την Επισκοπή, ο κ. Μανωλακάκης δήλωσε: Γνωρίζω την ομάδα αφού ήμουν από την αρχή κοντά της παρακολουθώντας προπονήσεις από την προετοιμασία. Προσωπικά, φέτος δεν ήθελα να ασχοληθώ με την προπονητική γιατί βρίσκομαι στην Παγκρήτια Ένωση Προπονητών, όμως αφού μου ζητήθηκε απο τον πρόεδρο η βοήθεια, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε η ομάδα να πετύχει την παραμονή’.