Connect with us

slideshow

Ματς χωρίς προηγούμενο το Λυκόβρυση-Πεύκη, 5-5 (3-0 πεν)

Published

on

Όποιος παρατηρούσε στο πρόγραμμα του Κυπέλλου τον αγώνα ανάμεσα στη Λυκόβρυση και την Πεύκη μάλλον δεν φανταζόταν τέτοια εξέλιξη. Σε ένα ματς διαφήμιση για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και με δέκα γκολ, η Λυκόβρυση πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 3-0. Η κανονική διάρκεια έληξε 4-4, με τους γηπεδούχους να σώζουν δύο φορές την παρτίδα. Η Πεύκη είχε δοκάρι στο 28′ με τον Βασιλείου και ευτύχησε να προηγηθεί με 0-2 χάρις σε γκολ του Καμπέρη στο 31′ και κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου στο 41′ κλείνοντας έτσι το ημίχρονο. Το δεύτερο μέρος πρόσφερε φοβερές συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν καταρχήν με τέρματα του Καπλάνη στο 65′ και του Γρομητσάρη στο 73′ αλλά να δέχονται το 2-3 στο 83′ με κεφαλιά του Ιορδανίδη. Οι παίκτες της Λυκόβρυσης βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν μάλιστα δύο φορές. Πρώτα στο 85′ ο Καπλάνης έκανε το 3-3 και στα χασομέρια (90+4′) ο Σταματέλος Χ. ισοφάρισε με ωραίο το γκολ το τέρμα του Ιορδανίδη στο 87′! Το παιχνίδι πήγε στη παράταση, με την Πεύκη να παίρνει για τέταρτη φορά το προβάδισμα στο 95′ χάρις σε αυτογκόλ του Μαρκομιχάλη και τους γηπεδούχους να μην έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη αφού στο 119′ ο Πάγκας από τα έντεκα βήματα έκανε το 5-5 και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο γκολκίπερ της Λυκόβρυσης, Μπαστέας, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού απέκρουσε και τα τρία πέναλτι των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, για τη Λυκόβρυση ευστόχησαν οι Σταματέλος Χ, Ραφτόπουλος Π και Μαρκομιχάλης ενώ από την άλλη πλευρά αστόχησαν οι Ιορδανίδης, Βασιλείου και Γκατζιώρας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το εισιτήριο.

Διαιτητές: Γρίμμας, Κατοίκος, Δόσης.

Λυκόβρυση: Μπαστέας, Μιγκάκης, Κορδολαίμης, Ψύχος, Ραφτόπουλος, Μουκίδης (50′ Σταματέλος Χ.), Μαρκομιχάλης, Γρομητσάρης, Σταματέλος Ι. (60′ Πάγκας), Παπαθανάσης (87′ Μουτζουράκης), Καπλάνης.

Πεύκη: Αγαπητός, Κοκαβέσης, Χρυσανθακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ανδρέου, Γκατζιώρας (65′ Μάτσος), Μέτσκα (71′ Ιορδανίδης), Γιακουμής, Καμπέρης, Βασιλείου, Σμυρναίος (60′ Κορδάς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply