Connect with us

4ος Όμιλος

Μαυρομάτης: Αγχωτική νίκη αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα

Published

on

Μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοση που έπιασε στον αγώνα με τον ΑΟΤ Αλίμου, παρ’ όλα αυτά ο Ηλυσιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Ασφαλώς η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ικανοποιήσει άπαντες στην ομάδα με τον τεχνικό του συλλόγου, Μάρκο Μαυρομάτη να συνιστά προσοχή εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε:

Πετύχαμε μια αγχωτική νίκη και αυτό ήταν φυσιολογικό διότι μετά από δυο επιτυχίες εκτός έδρας επέρχεται χαλάρωση και γι αυτό φώναζα όλη την εβδομάδα. Σημασία έχει όμως ότι οι παίκτες έστω και στην άσχημη ημέρα κατάφεραν να κερδίσουν το ματς και τους αξίζει γι αυτό συγχαρητήρια. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς. Επανερχόμαστε στις προπονήσεις, σκληρή δουλειά και η σκέψη μας είναι στο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Ενδιάμεσα έχουμε το ματς του Κυπέλλου που μας ενδιαφέρει να προκριθούμε’.

Όσον αφορά τον αγώνα Κυπέλλου, όπου την Τετάρτη ο Ηλυσιακός υποδέχεται στις 15.30 τον Χαραυγιακό, δεν υπολογίζεται ο Θανόπουλος ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων